Ελλάδα

Απαγωγή στο Ντράφι: Η σιωπή των απαγωγέων προβληματίζει την ΕΛΑΣ

Απαγωγή στο Ντράφι: Η σιωπή των απαγωγέων προβληματίζει την ΕΛΑΣ
Οχτώ μέρες μετά την απαγωγή οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ωστόσο οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Ντράφι, με τους οικείους του να μην έχουν νεότερα.

Οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του 40χρονου εδώ και ημέρες, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για δράστες που έχουν σχέση με συμμορίες των δυτικών προαστίων και τονίζουν πως τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς ήταν κλεμμένα πριν από πολλούς μήνες, πιθανώς από μέλη συμμοριών Ρομά.

Άγνωστο παραμένει το πού βρίσκονταν κρυμμένα αυτά τα αυτοκίνητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση απαγωγής θεωρούν πως πρόκειται για «μικρή οργάνωση» και πιθανότατα άπειρους απαγωγείς, βασιζόμενοι στον τρόπο δράσης των απαγωγέων, τα λάθη που έκαναν και το ύψος των λύτρων (κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ) που ζήτησαν.

Οι ομοιότητες με την υπόθεση Μαρσελίνο

Το γεγονός αυτό υπογραμμίζουν ότι κάνει τους απαγωγείς πιο απρόβλεπτους, ενώ γίνεται ένας παραλληλισμός με την υπόθεση απαγωγής του 17χρονου Μαρσελίνο το 1990. Μάλιστα, εντοπίζονται αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση και την απαγωγή του επιχειρηματία.

Στην ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για «προβληματική κατάσταση», με την υπόθεση να έχει παγώσει, καθώς έχει «τραβήξει» σε διάρκεια περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments