Διεθνή

Cher: Έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να διατηρήσει για πάντα το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της

Cher: Έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να διατηρήσει για πάντα το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της
Cher: Η 75χρονη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να διατηρήσει το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της για πάντα.

Η 75χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια Cher σε συνέντευξή της στο περιοδικό People εξομολογήθηκε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να διατηρήσει το μαύρο χρώμα στα μαλλιά της για πάντα. Ωστόσο, προκειμένου να μην προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, πρόσθεσε πως το να έχει γκρίζα μαλλιά «είναι καλό για άλλες κοπέλες» αλλά όχι κάτι στο οποίο η ίδια είναι ανοιχτή. «Απλώς δεν το κάνω» είπε εννοώντας πως δε θα αφήσει τα μαλλιά της ποτέ να να γίνουν άσπρα.

Cher: Η καμπάνια για προϊόντα μακιγιάζ με την Saweetie

Η συνέντευξη αυτή της Cher έρχεται με αφορμή την νέα καμπάνια με την 28χρονη καλλιτέχνη Saweete, για την εταιρεία καλλυντικών M.A.C., με το όνομα «Challenge Accepted». Όπως είπε η αγαπητή τραγουδίστρια δεν είχε γνωρίσει ποτέ την Saweetie αλλά της «άρεσε η αύρα της» όταν είδε ένα από τα βίντεοκλίπ της. «Τα πήγαμε πολύ καλά» είπε η Cher.

Όσο για την καμπάνια, η οποία ενθαρρύνει καλλιτεχνικές χρήσεις του μακιγιάζ, η Cher στο παρελθόν έχει διατελέσει τόσο εκκεντρικές εμφανίσει ,ε μπλε ή ροζ σκιές. «Το παν είναι να διασκεδάζεις» είπε. «Απλώς πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ανησυχούν για τον τρόπο με τον οποίο βάζει κάποιος το μακιγιάζ του, πρέπει να αποκτήσουν μια ζωή». Τέλος κατέληξε στο περιοδικό πως χρειάστηκε να αλλάξει με τα χρόνια και πως προτιμά τις «μακριές βλεφαρίδες» όταν θέλει να δείχνει πιο λαμπερή και νέα.

Cher

Cher: Λίγα λόγια για την ποπ σταρ

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1963 στο πλευρό του Sonny Bono. Έπειτα από μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες που έκαναν ως Sonny & Cher, τη δεκαετία του 1970 επιδίωξε να μετατραπεί σε τηλεοπτική ντίβα, παρουσιάζοντας πολύ επιτυχημένα ψυχαγωγικά σόου που άφησαν εποχή και συνάντησε επιτυχία ως solo τραγουδίστρια πλέον, κατορθώνοντας 3 #1 singles στο Billboard chart και αρκετούς χρυσούς δίσκους. Το ξεχωριστό της ινδιάνικο στυλ πέρασε στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας και καθιέρωσε τάσεις και μόδες που όρισαν την δεκαετία του ’70.

Την δεκαετία του 1980 ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την καριέρα της στην υποκριτική. Κέρδισε πολλά βραβεία, συμμετείχε σε ταινίες με καλές κριτικές και το 1986 κέρδισε το βραβείο Όσκαρ A’ Γυναικείου Ρόλου για τη ταινία “Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού”. Προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και έπειτα από μια “χλιαρή περίοδο” στην καριέρα της, κυκλοφόρησε το άλμπουμ Believe το οποίο πούλησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το ομώνυμο single μπήκε στη λίστα με τα 30 πιο εμβληματικά και εμπορικά επιτυχημένα singles όλων των εποχών.

Με αυτό το single κατάφερε να γίνει η μοναδική καλλιτέχνης με χρονική διαφορά 33 ετών ανάμεσα στο πρώτο και το τελευταίο #1 single της στο Hot 100 Chart της Αμερικής. Επιπλέον είναι η μοναδική καλλιτέχνης με Top 10 επιτυχίες στο Billboard Chart των Ηνωμένων Πολιτειών σε κάθε μία από τις προηγούμενες 6 δεκαετίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments