Trash

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αξέχαστη εμφάνισή της στο θέατρο χωρίς εσώρουχο

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αξέχαστη εμφάνισή της στο θέατρο χωρίς εσώρουχο
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αξέχαστη εμφάνισή της στο θέατρο χωρίς εσώρουχο

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανήκει στη γενιά των ηθοποιών που κάνει φασαρία όχι μόνο με τις καλλιτεχνικές της ενασχολήσεις, αλλά και με την εμφάνισή της που μόνο απαρατήρητη δεν περνάει.

Η ηθοποιός διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί κι όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, το προσέχει, αφού φροντίζει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται για να το διατηρεί σφριγηλό και νεανικό, βάζοντας τα γυαλιά σε πολλές νεότερες συναδέλφους της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να «αναστατώσει» τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας προκλητικές φωτογραφίες στα social media ή κάνοντας ακόμα και μία «δυναμική» και άκρως «ερεθιστική» εμφάνιση, βγάζοντας κυριολεκτικά μάτια…στο θέατρο για παράδειγμα.

Θρυλική έχει μείνει η εμφάνισή της με το μπορντό δερμάτινο πέσνιλ φόρεμα στην πρεμιέρα της παράστασης  «Ω Θεέ μου» με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τράβηξε τα βλέμματα θαυμασμού και έκπληξης, καθώς η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν με το στήθος της να διαγράφεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια κάτω από το δερμάτινο φόρεμα.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου νοσεί με κορωνοϊό

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοτπική συνέντευξή της το πρωί της περασμένης Τρίτης, νόσησε από κορωνοϊό.

«Πέρασε η 5η μέρα, το rapid είναι αρνητικό, όμως το pcr με δείχνει με μικρό ιικό φορτίο. Επειδή δε θέλω να πάρω κανέναν στον λαιμό μου κι επειδή είναι προφανώς η Όμικρον, κάθομαι στο σπίτι μου ακόμα. Βρέθηκα θετική σε μετάλλαξη, φαντάζομαι ότι επειδή δεν είχα συμπτώματα ήταν αυτό», δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Ήθελα να πάω στην Κύπρο για γυρίσματα και αν δεν είχα κάνει το rapid δε θα το είχα καταλάβει. Έχω κάνει και τα τρία εμβόλια. Πρωτοχρονιά έκανα μόνη μου αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Είχα ένα ιικό φορτίο που μετέδιδα σαν τρελή, απλώς δεν είχα το παραμικρό σύμπτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments