Αθλητισμός

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δείτε τι ανάρτησε μετά το σκάνδαλο

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δείτε τι ανάρτησε μετά το σκάνδαλο
Νόβακ Τζόκοβιτς: Έσπασε τη σιωπή του μετά την γυναίκα του για το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς  πριν λίγη ώρα ανάρτησε ένα μήνυμα για τα Χριστούγεννα, μιας και σήμερα στην πατρίδα του τη Σερβία γιορτάζουν τη γέννηση του Χριστού με το Παλιό Ημερολόγιο και με ένα ακόμη story στο οποίο ευχαριστούσε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση στην δοκιμασία που περνά. Νόβακ Τζόκοβιτς

«Σας ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή στήριξη. Μπορώ να τη νιώσω και την εκτιμώ βαθύτατα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Λίγες ώρες νωρίτερα ανάρτηση είχε κάνει και η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Γελένα η οποία είχε γράψει σε δημοσίευση της στο Instagram ότι ο μόνος νόμος που πρέπει να σεβόμαστε είναι η αγάπη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που πρωταγωνιστεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας είδε την βίζα του να ακυρώνεται από τις αρχές της Αυστραλίας, ενώ αποφασίστηκε η αναβολή της εξέτασης της έφεσης που κατέθεσε ο τενίστας. Υποστηρικτές είχαν μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο του Τζόκοβιτς. Κάμερες κατέγραψαν βαν να τον μεταφέρει στο υπόγειο ξενοδοχείου καραντίνας με μετανάστες, όπου τον περίμενε το προσωπικό φορώντας ειδικές στολές.

Νόβακ Τζόκοβιτς

Σε ξενοδοχείο μεταναστών ο Τζόκοβιτς

Έξω από το ξενοδοχείο βρέθηκαν θαυμαστές – υποστηρικτές του, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα υπέρ του Σέρβου. “Η Βιτόρια είναι ένα υπέροχο μέρος για να βρίσκεται, εάν είσαι εμβολιασμένος” και “Ελευθερώστε τον Τζόκοβιτς” είναι κάποια από αυτά. Ο Τζόκοβιτς άσκησε έφεση μέσω των δικηγόρων του στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μελβούρνης για την ακύρωση απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης και  ακρόαση που ξεκίνησε στις 6 μμ (τοπική ώρα, 9 ώρα Ελλάδας) αναμενόταν να αποφανθεί για την τύχη του, αλλά ο αρμόδιος δικαστής ανέβαλε τη διαδικασία για τις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Μέχρι τότε, ο Σέρβος θα παραμείνει σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί μετανάστες, στο Park Hotel του Κάρλτον, καθώς οι δικηγόροι του εξασφάλισαν μια προσωρινή διαταγή που εμποδίζει τις αρχές να προχωρήσουν στην απέλασή του τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν έχει προγραμματιστεί μια «πιο ουσιαστική ακρόαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments