Ελλάδα

Χαλάνδρι: Συγκλονιστική περιγραφή του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το εγκαταλελειμμένο βρέφος

Χαλάνδρι: Συγκλονιστική περιγραφή του αστυνομικού που πήρε αγκαλιά το εγκαταλελειμμένο βρέφος
Το να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή είναι θεμελιώδες

Στο σκοτάδι παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που άφησε μέσα σε ένα σακίδιο, ένα μωράκι μόλις δύο μηνών, τη μικρή Βασιλική, σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι.

Ο αστυνομικός που μετέφερε τη μικρή Βασιλική στο νοσοκομείο είναι συγκλονιστικός στα όσα περιγράφει.

Σύμφωνα με το Star, το μωράκι βρήκε ένας υπάλληλος της φρουράς, του ευρωβουλευτή της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μάλιστα, το βίντεο με την γυναίκα που εγκαταλείπει το μωράκι μέσα στο κρύο, τραβήχτηκε από κάμερα του σπιτιού.

Ο υπάλληλος της φρουράς πλησίασε το σημείο και διαπίστωσε πως μέσα στο σακίδιο που ήταν μισάνοιχτο, βρισκόταν ένα βρέφος που κοιμόταν ήρεμα. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, πήραν το μωρό στην αγκαλιά τους και το μετέφεραν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Ο αστυνομικός που το μετέφερε στο νοσοκομείο περιέγραψε:

«Φορούσε απλά ρουχαλάκι. Ήταν εντός του σακιδίου. Ο συνάδελφος είχε κλειστό το σακίδιο, όσο γινόταν, για να το προστατεύσει από το ψύχος. Το να σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή είναι θεμελιώδες. Δεν χρειάζεται ούτε να έχεις παιδιά, ούτε τίποτα άλλο. Πολλοί συνάδελφοι είναι γονείς, αλλά σίγουρα το να βλέπεις ένα μωράκι που μόλις έχει έρθει στη ζωή να εκτίθεται σε μια σκληρή πραγματικότητα, και αντί να εκτεθεί στη ζεστασιά που θα έπρεπε, να αντιμετωπίζει το ψύχος των καιρικών συνθηκών, είναι κάτι πολύ άσχημο», είπε ο Υπαστυνόμος Β’ Ομάδας ΔΙΑΣ Νίκος Γκόλιας.

Δείτε τα όσα συγκλονιστικά περιέγραψε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments