Ζώδια

Ζώδια σήμερα 7/1: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 7/1: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή
Ζώδια σήμερα 7/1: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.

Κριός 

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως αναποφάσιστοι, παρελθοντικά γεγονότα θα φέρετε στη σκέψη σας, καλό θα είναι να μην σταθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ίσως να δείξετε αδιαφορία, μειωμένο θα είναι το ενδιαφέρον σας. Αφήσετε στην άκρη καταστάσεις που σας στεναχωρούν ή σας μπερδεύουν, επικεντρωθείτε σε επαφές και συναναστροφές που να μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συνθήκες άγχους και πίεσης.

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, μην ασχοληθείτε με θέματα που σας κουράζουν. Στον κοινωνικό σας τομέα, διατηρήστε στάση προσιτή και εκδηλωτική, θα βρεθείτε σε παρέες, αναζητήστε στιγμές χαλάρωσης. Καλέστε φίλους στο σπίτι σας, κινηθείτε με θετική διάθεση, ελάτε σε επαφή με τα άτομα που σας ευχαριστεί η παρέα τους.

Ταύρος 

Δε θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες, επαγγελματικά ανοίγματα θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό σας. Σκεφτείτε ορθολογικά τη νέα προοπτική που θα ανοιχτεί, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πάνω. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, αναλάβετε πρωτοβουλίες, ανασυγκροτηθείτε. Οι μπερδεμένοι προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι πραγματικά θέλετε και επιδιώκετε. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, η συμμέτοχη σας σε φιλικές συνευρέσεις θα τονώσει τις διαθέσεις σας.

Εσείς οι ευέξαπτοι προσοχή στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να κρατήσετε υπό έλεγχο τον θυμό ή τις εξάρσεις σας. Σε περίπτωση που σας πιέσουν ή υπάρξουν διαφωνίες απόψεων προσπαθήστε να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες.

Δίδυμος

Θα είναι σωστή η απόφαση να μιλήσετε ανοιχτά και με σαφήνεια, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Τυχαία συμβάντα θα φέρουν επικοινωνιακά ανοίγματα, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα βρείτε τον τρόπο να διορθώσετε τις αρνητικές καταστάσεις των προηγούμενων ήμερων. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος αρκεί να οργανώσετε τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας.

Σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε, προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων συγκεκριμένων οικονομικών σας υποθέσεων, ένα καινούργιο άνοιγμα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν αδιέξοδο ή πρόβλημα. Τολμήστε να αξιοποιήσετε και να αποδεχτείτε, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν σκεφτείτε λογικά θα διαπιστώσετε πως η ευκαιρία βελτίωσης βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

Καρκίνος

Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε προσγειωμένα με συγκροτημένη σκέψη και αυτοσυγκράτηση, μην παρασυρθείτε από τάσεις αγανάκτησης ή από παλιά κρυμμένα απωθημένα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και ερεθίσματα εκνευρισμού, στοχεύστε στο να δοθούν πρακτικές και οριστικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που από καιρό εκκρεμούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές δώστε την απαιτουμένη σημασία.

Στην κοινωνική και προσωπική σας ζωή θα απομακρυνθείτε από ανιαρές καταστάσεις, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε συμβάντα που να μπορούν να σας αναζωογονήσουν. Ίσως να θελήσετε να βγείτε από τα καθιερωμένα, θα συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα, διεισδύστε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που να μπορούν να διεγείρουν το ενδιαφέρον σας. Απελευθερώστε τις διαθέσεις σας, ισορροπήστε και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ηρεμούν.

Λέων 

Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικροδυσκολίες που θα φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ωστόσο δε θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό να σας οδηγήσουν στην οπισθοχώρηση. Εσείς μείνετε πιστοί και σταθεροί στα πλάνα σας, διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας, δείξτε την απαιτουμένη υπομονή και επιμονή. Ενδεχομένως χρειαστεί να κοπιάσετε προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας, μη το βάλετε κάτω οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα αλλάξουν τα δεδομένα, αποφύγετε ανυπομονησίες και τάσεις ηττοπάθειας.

Η αγχωμένη σκέψη θα δημιουργήσει βουνά που δεν υπάρχουν, έρχονται ανοίγματα τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά, φανείτε αισιόδοξοι και διαλλακτικοί. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε ρίσκα και πράξεις αβέβαιου αποτελέσματος, σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, αφήστε τα γεγονότα να κινηθούν από μόνα τους χωρίς παρεμβολές.

Παρθένος 

Σήμερα οι συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν θετική επίδραση στον τρόπο σκέψη σας, επαγγελματική ανησυχία θα σας διακατέχει. Θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις, σε συνδυασμό με το ότι η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα με πράξεις ουσιαστικές όχι όμως παρορμητικές.

Εσείς που θέλετε να βγείτε από τη αδράνεια και να δώσετε ώθηση στα γεγονότα θα σας δοθεί το κατάλληλο κίνητρο, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Αν θέλετε με τα λόγια σας να πείσετε και να επηρεάσετε αποφύγετε τις ισχυρογνωμοσύνη και τους πεισματικούς αντίλογους. Σε θέματα προσωπικών υποθέσεων ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε.

Ζυγός

Προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας, αποφύγετε τον αρνητισμό, τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα. Δείξτε αυτοσυγκράτηση, ισορροπήστε τον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειες σας. Ενδεχομένως να εμφανιστείτε ασυγκράτητοι, θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα ή απόψεις που δε σας βρίσκουν σύμφωνους. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, αντιπαραθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε διάσταση σε αντιμαχόμενες καταστάσεις.

Ίσως να είναι ανεξέλεγκτες οι αντιδράσεις σας, θα εμφανίσετε ανυπομονησία και εσωτερικές αντιθέσεις. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις υποθέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές, ωστόσο σας συμβουλεύω να προχωρήσετε με οριοθετημένες αντιδράσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, βάλτε σε λειτουργία τη μεθοδικότητα σας.

Σκορπιός 

Επαγγελματική και υπεύθυνη θα είναι η στάση σας, ισορροπημένη και λογική θα είναι η σκέψη σας. Σε εργασιακό επίπεδο θα σταθεροποιήσετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, συνετές και προσεγμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Δε θα θελήστε τα επικίνδυνα και παράτολμα άλματα, βασική σας επιθυμία θα είναι η κατοχύρωση και η ασφάλεια, σε οικονομικά θέματα οι κινήσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές. Θα είστε εξοπλισμένοι με ορθολογισμό δεν θα υποκύψετε σε απρόοπτους ενθουσιασμούς. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές σε θέματα σχετικά με χρηματικές δοσοληψίες.

Οι πράξεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα τυχόν αρνητικά δεδομένα. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα εξελιχτούν σε ισορροπημένο επίπεδο, επικοινωνήστε με αμεσότητα.

Τοξότης

Εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας, στηρίξτε την αυτοπεποίθηση σας, περιορίστε τάσεις αναποφασιστικότητας. Προσπαθήστε να ανασυγκροτηθείτε, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει είναι πρακτικές σταθερές και όχι σπασμωδικές. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να προχωρήσετε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, κλείστε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα βρείτε ενδιαφέρον και ανταπόκριση, οι επιδόσεις σας θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν, ενθαρρυντική θα είναι η κριτική που θα κάνουν για τις ικανότητες σας. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή για τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε είτε αυτές αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τον προσωπικό. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως 

Προσοχή στις αντιφάσεις και στις κυκλοθυμίες, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να βρείτε τον στόχο σας. Αν θέλετε να λύσετε παρεξηγήσεις και να επαναφέρετε αρμονία στις επαφές σας, τότε καλό θα είναι να ξεδιπλώσετε ελεύθερα τα αισθήματα σας, εκφράστε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες σας, αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Φεύγει το εμπόδιο σε μια οικονομική σας υπόθεση, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις θετικές συνθήκες και τα προσοδοφόρα ανοίγματα.

Σε ένα οικογενειακό σας θέμα για να βρεθεί άμεση και οριστική λύση καλό θα είναι να εμφανιστείτε συζητήσιμοι, μη προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που πραγματικά υπάρχει στη σκέψη σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε την συσσώρευση εσωτερική πίεσης για να μην υπάρξουν ανατρεπτικά ξεσπάσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτά για τα οποία κοπιάσατε και όχι να τα βάλετε σε κίνδυνο λόγω αλλοπρόσαλλης αντίδρασης.

Υδροχόος 

Αποφύγετε τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, μην αγχωθείτε, αν αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα τότε προσπαθήστε να χειριστείτε ώριμα τις συνθήκες που σας δυσκολεύουν ή που σας δημιουργούν δυσανασχέτηση. Στην επικοινωνία σας ίσως να δημιουργήσετε αφορμές για αντιλογίες, αν θέλετε να κλείσουν οι υποθέσεις και οι διάλογοι σας με θετική κατάληξη τότε φανείτε συγκαταβατικοί και επεξηγηματικοί.

Σκεφτείτε με ορθολογισμό, προσπαθήστε να αλλάξετε, ή να κόψετε τελείως συνήθειες που συμβάλουν στην πτώση της ψυχολογίας σας και αναλώνουν χωρίς λόγο τη σωματική σας ενέργεια. Δραστηριοποιηθείτε, οργανωθείτε, ανανεώστε τις διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αποφύγετε τις ασυνήθιστες ενέργειες, κρατήστε συνετή τη στάση σας και χαλιναγωγημένες τις εξάρσεις σας.

Ιχθύς 

Σήμερα θα υπάρξουν εποικοδομητικά ανοίγματα γι αυτό καλό θα είναι να αποβάλλετε τον αρνητισμό ή την εσωτερική ένταση που ενδεχομένως να νιώθετε. Σταθεροποιείστε την διάθεση και την ψυχολογία σας, αφήστε στην άκρη το αρνητικό προαίσθημα. Με συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενισχυθούν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί, ίσως να αφόρα οικογενειακό άτομο, οι εκμυστηρεύσεις που θα ανταλλάξετε θα δυναμώσουν τα αισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης.

Αν διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχα θέματα, στρώνουν τα άμεσα επαγγελματικά σας ζητήματα. Σε προσωπικά θέματα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, δώστε χρόνο στα γεγονότα σκεφτείτε αντικειμενικά. Δεχτικοί θα φανείτε σε προτάσεις φίλων, ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε, προσπαθήστε να ανανεώσετε τη διάθεση σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments