Πολιτική

Πλεύρης – Γεωργιάδης: Απαντούν σε Πολάκη – Τι συνέβη με την 83χρονη μητέρα του

Πλεύρης – Γεωργιάδης: Απαντούν σε Πολάκη – Τι συνέβη με την 83χρονη μητέρα του
Τη σειρά των γεγονότων αναφέρει σε ανακοίνωσή του και το νοσοκομείο Ρεθύμνου

Απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Παύλος Πολάκης έδωσε ο υπουργός Υγείας με αφορμή την αναμονή της 83χρονης μητέρας του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο για να κάνει PCR test.

Ο Θάνος Πλεύρης επισήμανε πως «η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί», πρόσθεσε πως τελικά η μητέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάστηκε, ευχόμενος «οι εξετάσεις να είναι καλές» και ζήτησε από τον Παύλο Πολάκη να αντιπαρατεθεί ευθέως μαζί του και να αφήσει τη μητέρα του εκτός αντιπαράθεσης.

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: «Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις, που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε, εύχομαι να είναι καλές και να έχει υγεία. Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ Πολάκης να αφήσει την μητέρα του απέξω».

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης η ανάρτησή του όμως προκάλεσε νέα έκρηξη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος απάντησε στο «γνώριμο» ύφος του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΑΚΟΥ «μαυραγορίτη» των ραπιντ και των Pcr test,υπουργέ νανογιλεκων και ντιλερ συμφερόντων!!

ΠΡΩΤΟΝ:Άνοιξε τα στραβά σου και προσπαθησε να καταλάβεις πως το αφήγημα του «μοναδικού όπλου του εμβολίου» ΑΠΕΤΥΧΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Αν εγώ ήμουν υπουργος Υγειας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη . Γιατί εγώ την Ιατρικη την εμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσυ,ασχετε ακροδεξιε!! ΤΡΙΤΟΝ .Βρες μια τρύπα ,κρυψου και βγάλε το σκασμό μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έφαγες από τους Κύπριους και το δήμαρχο Δανιηλίδη για τα τεστ του κορωναιου που τα πληρώνουμε ακριβότερα από όλον τον κόσμο.Κατάλαβες προστάτη των χονδρεμπόρων;;; Γιατί δεν μας φύλαξε ο Θεός και έχουμε εσένα υπουργό Αναπτυξης τον καιρό της πανδημιας και χορεύουν οι μεσάζοντες αισχροκερδώντας στην τσεπη του απλού κόσμου!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;; ΥΓ.και τολμάς και μιλάς ΕΣΥ ειδικά,που νόσησες ενώ ησουν πλήρως εμβολιασμενος;;».

Η τοποθέτηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Απάντηση στις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για την μητέρα του, δίνει και η διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου, αναφέροντας τη σειρά των γεγονότων.

Το νοσοκομείο Ρεθύμνου αναφέρει ότι η μητέρα του κύριου Πολάκη αντιμετωπίστηκε όπως κάθε πολίτης και ακολουθήθηκε πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Εάν ο κ. Πολάκης επιθυμεί η οικογένειά του να έχει διαφορετική αντιμετώπιση σε βάρος των υπόλοιπων ασθενών, λυπόμαστε αλλά δεν ακολουθούνται τέτοιες πρακτικές από τα δημόσια νοσοκομεία της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Το χρονικό

Η μητέρα του κ. Πολάκη προσήλθε στις 11:20 το πρωί στα ΤΕΠ όπου τα εξεταστήρια ήταν κατειλημμένα από βαριά πάσχοντες ασθενείς, για αρκετή ώρα.

Στις  2 το μεσημέρι κλήθηκε για εξέταση και δεν προσήλθε. Η νοσηλεύτρια των επειγόντων επικοινώνησε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο που έδωσαν, ενημέρωσε ότι μπορεί η ασθενής να προσέλθει για εξετάσεις και ο κύριος που απάντησε εκ μέρους της είπε ότι θα την πάει στο σπίτι επειδή είχε κουραστεί και ότι θα την φέρει ξανά το απόγευμα.

Ενημερώθηκαν από την νοσηλεύτρια ότι από τη στιγμή αποχώρησης από το ΤΕΠ, η  σειρά περιστατικού δεν διατηρείται και αργότερα η αναμονή μπορεί να είναι μεγάλη . Δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία με την ασθενή. Στις 5 το απόγευμα ενημερώνεται η Διοίκηση του Νοσοκομείου τηλεφωνικά ότι η μητέρα του κύριου Πολάκη βρίσκεται στο χώρο των επειγόντων κατόπιν κλήσης του κου Πολάκη. Ενημερώθηκε ο ιατρός του ΤΕΠ προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ασθενής όπως κάθε πολίτης. Η ασθενής αναζητήθηκε από το προσωπικό καθώς ανέμενε σε χώρο εκτός του Νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης βρέθηκε σε καλή γενική κατάσταση, ενώ η ίδια στη συνέχεια εξήλθε οικειοθελώς από το Νοσοκομείο. Το νοσοκομείο απαντά επίσης στα περί απαγόρευσης διεξαγωγής μοριακών τεστ σε ασθενείς, αναφέροντας ότι ουδέποτε υπήρξε απαγόρευση από το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments