Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Κλείνει τα 40 η Δούκισσα του Κέμπριτζ

Κέιτ Μίντλετον: Κλείνει τα 40 η Δούκισσα του Κέμπριτζ
Γενέθλια για την Δούκισσα του Κέμπριτζ

Γενέθλια έχει σήμερα η Κέιτ Μίντλετον, η οποία κλείνει τα 40.

Στη συνείδηση των Βρετανών η Κέιτ έχει καθιερωθεί ως η σταθερά της βασιλικής οικογένειας, ιδιαίτερα μετά τη θυελλώδη αναχώρηση των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από το Μπάκιγχαμ.

Μετά λοιπόν τη μετακόμιση του ζευγαριού στην Καλιφόρνια το 2020, τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου πέρυσι και τώρα τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση κατά του πρίγκιπα Άντριου, η Κέιτ Μίντλετον παραμένει στη δημοσιότητα ως η χαμογελαστή μητέρα τριών παιδιών που μπορεί να παρηγορήσει τους πενθούντες γονείς. να επισκεφθεί έναν παιδικό ξενώνα ή εντυπωσιάσει το έθνος παίζοντας πιάνο κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής χριστουγεννιάτικης συναυλίας.

«Αυτή η γυναίκα που ήταν η συνηθισμένη, μπήκε στην βασιλική οικογένεια και δεν σκόνταψε, δεν προκάλεσε αμηχανία ποτέ», αναφέρει η Katie Nicholl, συγγραφέας του «Kate: The Future Queen». «Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά και ωστόσο κατά κάποιο τρόπο η Κέιτ φαίνεται να στέκεται ως φάρος σε όλο αυτό.»

Φιλανθρωπική δράση

Σε μια στιγμή που ο Οίκος του Ουίνδσορ αντιμετωπίζει περισσότερες διαμάχες, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει κερδίσει επαίνους για τη δέσμευσή της να κάνει ότι μπορεί για τη νηπιακή εκπαίδευση, την τέχνη και τη μουσική. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει την εξάρουν για την προθυμία της να εμπλακεί προσωπικά στους σκοπούς τους.

Η Olivia Marks-Woldman αναφέρει στον Ιndependent, πόσο συγκινητική ήταν η στιγμή που η Κέιτ να φωτογραφήθηκε με τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος Στίβεν Φρανκ και Υβόννη Μπερνστάιν για μια έκθεση που χρηματοδοτείται από την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος.

«Ήταν μια πραγματικά θερμή στοχαστική συμμετοχή», θυμάται. «Αλλά ακόμα και μετά τη λήψη αυτών των φωτογραφιών, η Δούκισσα ενδιαφέρθηκε για τον Στίβεν και την Υβόννη, τους έστειλε χριστουγεννιάτικες κάρτες, τους προσκάλεσε στην τελετή για τα κάλαντα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ πρόσφατα και ήταν απλά υπέροχη».

Η Tracy Rennie, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του East Anglia’s Children’s Hospices, έχει να μοιραστεί ένα παρόμοιο περιστατικό από την ημέρα που η Κέιτ επισκέφτηκε μία από τις εγκαταστάσεις του οργανισμού το 2019. Η Δούκισσα συμφώνησε να μιλήσει με τους γονείς και άλλους συγγενείς ενός παιδιού που είχε πρόσφατα πεθάνει επειδή ήθελαν να τη συναντήσουν, παρόλο που ο πόνος τους ήταν ακόμα νωπός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments