Lifestyle

Ξανά θετική στον κορωνοϊό η πριγκίπισσα διάδοχος Βικτόρια της Σουηδίας

Ξανά θετική στον κορωνοϊό η πριγκίπισσα διάδοχος Βικτόρια της Σουηδίας
Η πριγκίπισσα είναι πλήρως εμβολιασμένη. Μόνο σύμπτωμα που παρουσιάζει είναι ένα ελαφρύ συνάχι.

Για δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, η πριγκίπισσα διάδοχος της Σουηδίας Βικτόρια βρέθηκε ξανά θετική στην covid-19, όπως ανακοίνωσε το παλάτι το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.

«Η πριγκίπισσα διάδοχος, που είναι πλήρως εμβολιασμένη, έχει συμπτώματα συναχιού αλλά κατά τα άλλα νιώθει καλά», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού, διευκρινίζοντας, ότι η Βικτόρια παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι της, όπως και η οικογένειά της.

Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο που η 45χρονη πριγκίπισσα διάδοχος προσβάλλεται από τον νέο κορωνοϊό. Τον Μάρτιο του 2021 ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Ντάνιελ, είχε επίσης διαγνωστεί με covid-19.

Σουηδία: Με κορωνοϊό διαγνώστηκε η πριγκίπισσα διάδοχος Βικτόρια

Θετικοί και οι γονείς της

Οι γονείς της, ο βασιλιάς Καρλ Γκούσταβ, 75 ετών, και η βασίλισσα Σίλβια, 78 ετών, που έχουν επίσης λάβει τρεις δόσεις εμβολίου κατά της covid-19, βρέθηκαν θετικοί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία υγείας, στη Σουηδία καταγράφηκαν 23.877 νέα κρούσματα covid-19 στις 5 Ιανουαρίου, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με την κορύφωση του προηγούμενου κύματος τον Δεκέμβριο του 2020.

Μέχρι την Παρασκευή 07/01/2022 στη Σουηδία των 10,4 εκατομμυρίων κατοίκων, είχαν καταγραφεί συνολικά 1.416.650 κρούσματα και 15.377 θάνατοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments