Ελλάδα

Κακοκαιρία Διομήδης: Μήνυμα από το 112 στη Μαγνησία

Κακοκαιρία Διομήδης: Μήνυμα από το 112 στη Μαγνησία
Προειδοποιεί τους κατοίκους για έντονα καιρικά φαινόμενα

Η κακοκαιρία Διομήδης σαρώνει όλη τη χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Νέο μήνυμα εστάλη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης από το 112, αυτή τη φορά στους κατοίκους της Μαγνησίας.

Στο μήνυμα προειδοποιούνται οι πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Το μήνυμα του 112 στο Twitter

«Σε εξέλιξη επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις τις επόμενες ώρες. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε το μήνυμα.

Πρόκειται για το δεύτερο μήνυμα από το 112, καθώς χθες Δευτέρα εστάλη αντίστοιχο στους κατοίκους της Θεσσαλίας, της Φθιώτιδας, της Βόρειας Εύβοιας, των νησιών Νοτιοανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.

«Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο σε #Θεσσαλία, #Φθιώτιδα, #Βόρεια_Εύβοια, νησιά #Νοτιοανατολικού_Αιγαίου, #Δωδεκάνησα» ανέφερε το μήνυμα.

Πλημμύρες στα Φάρσαλα και στην Αγιά

Από τις συνεχείς βροχοπτώσεις πλημμύρισαν σπίτια στον οικισμό Υπέρεια των Φαρσάλων, ενώ  δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκκένωση του οικισμού για την προστασία των πολιτών. Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης αντιμετωπίζει και ο Δήμος Αγιάς, κυρίως στις παραλιακές περιοχές όπου λόγω της βροχόπτωσης παρουσιάστηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της περιοχής.

Διακοπές ρεύματος

Στον Αγιόκαμπο Λάρισας η θάλασσα βγήκε στη στεριά, ενώ διακοπές ρεύματος έχουν ήδη αναφερθεί στις περιοχές στο Σκλήθρο, στην Ανάβρα Αγιάς εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments