Lifestyle

Μαρία Ναυπλιώτου: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Μαρία Ναυπλιώτου: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή
Μαρία Ναυπλιώτου: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Η Μαρία Ναυπλιώτου, είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες ηθοποιούς της γενιάς της. Ξεφεύγει από τα στερεότυπα της ξανθιάς κούκλας, και φέρνει περισσότερο προς τη μεσογειακή εμφάνιση, άλλοτε καστανή, άλλοτε μελαχρινή, ενίοτε μπορεί να δοκιμάσει και το ξανθό, αλλά επιλέγει πάντα αυτό που της ταιριάζει περισσότερο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν προκαλεί, αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να είναι προκλητική, άλλωστε διαθέτει πανέμορφο πρόσωπο κι ένα αψεγάδιαστο κορμί, που όλα της τα επιτρέπει…

Κάπως έτσι ήταν και μία από τις πλέον αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, όταν βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει την παράσταση «Λίμνη των Κύκνων».

Η Μαρία Ναυπλιώτου, επέλεξε να φορέσει ένα γκρι σιθρού φόρεμα χωρίς εσώρουχο από μέσα με αποτέλεσμα τα φωτογραφικά φλας που άστραψαν να κάνουν αποκαλύψεις και αρκετοί να υποστούν «εγκεφαλικά».

Δείτε την αξέχαστη εμφάνισή της

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην απώλεια και των δύο γονιών της και πόσο την επηρέασε. Αρχικά τόνισε ότι «η διπλή απώλεια των γονιών μου δεν είναι τραύμα, αλλά πένθος. Έχασα, δηλαδή, τους γονείς μου. Τους έχασα όταν ήταν νέοι, το οποίο είναι πραγματικά πολύ λυπηρό». Όπως εξήγησε η ηθοποιός, «ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και για εμένα και για τον αδελφό μου, γιατί η αρρώστια, η φθορά και ο θάνατος είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ειδικά όταν αφορά αγαπημένους του ανθρώπους», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments