Ελλάδα

Παίδων Πεντέλης: «Κλειστό» λόγω απεργίας την Πέμπτη το εμβολιαστικό

Παίδων Πεντέλης: «Κλειστό» λόγω απεργίας την Πέμπτη το εμβολιαστικό
Δεν θα λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο για τα παιδιά την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου

Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου προχωρούν οι εργαζόμενοι και στο εμβολιαστικό κέντρου του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, όπως αποφασίστηκε  σε γενική συνέλευσή τους.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στη μετατροπή του σε Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο και στην απόσυρσή του από τις εφημερίες.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Μετά την πρωτοφανή και αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υγείας στις 06/01/2022 να ανασταλούν οι εφημερίες του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών». Στο ίδιο κείμενο επισημαίνουν: «Αποφασίστηκε συνάντηση επιτροπής εκπροσώπων με τον Υπουργό Υγείας. Μετά την εμμένουσα στάση του Υπουργείου Υγείας να υλοποιήσει τις ειλημμένες αποφάσεις για απόσυρση του νοσοκομείου από τις 24ώρες εφημερίες, αποφασίζουμε:

24ωρη απεργία στις 13/01/2022 του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου), ζητώντας:

  • Να συνεχισθεί απρόσκοπτα η συμμετοχή του Νοσοκομείου μας στο πρόγραμμα εφημεριών του Λεκανοπεδίου Αττικής, δηλαδή καθημερινές εφημερίες 08:00-14:30 και 24ωρη εφημερία κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και δεύτερη Κυριακή του μήνα.
  • Να συνεχισθεί η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου με ενδεχόμενη αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments