Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Πόσες φορές την ημέρα ρωτάει τον Μάκη Παντζόπουλο αν την αγαπάει και τι κάνουν τα παιδιά

Ελένη Μενεγάκη: Πόσες φορές την ημέρα ρωτάει τον Μάκη Παντζόπουλο αν την αγαπάει και τι κάνουν τα παιδιά
Ελένη Μενεγάκη: Ποιο σημείο στην συνέντευξη της Ελένης Δήμου έκανε την παρουσιάστρια να βρει κοινά σημεία με εκείνη.

Μια τρυφερή  αναφορά στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, έκανε στη σημερινή 12 Ιανουαρίου εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια σχολίασε τη συνέντευξη της Ελένης Δήμου στο «Στούντιο 4» και της απέσπασε την προσοχή  ένα συγκεκριμένο σημείο από την εξομολόγηση της αγαπημένης τραγουδίστριας, η οποία παραδέχτηκε  πως με τον σύζυγό της είναι 30 χρόνια μαζί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τη ρωτάει αν τον αγαπάει. Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: “Μάκη, μ’ αγαπάς;”

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του “μ’ αγαπάς;” και “σ’ αγαπώ”», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον δικό της σύζυγο. Μάλιστα, επισήμανε ότι μέσα στη μέρα μπορεί να τον ρωτήσει και δέκα φορές αν την αγαπάει με τα παιδιά να γελούν.

«Εγώ μέσα στη μέσα, γύρω στις δέκα φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου “εμένα μου αρέσει να το ακούω” Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!», κατέληξε  η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη:  Οι τρεις γάμοι της παρουσιάστριας

Ο πρώτος της γάμος ήταν όταν η ίδια ήταν σε ηλικία μόλις 20 ετών. Παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη με τον οποίο όμως χώρισε μόλις έναν χρόνο μετά. Αρκετά χρόνια μετά και όταν η ίδια πλέον ήταν στα πολύ… πάνω της τηλεοπτικά, γνώρισε και ερωτεύτηκε τον τότε διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο. Ήταν 1997 όταν τα περιοδικά της εποχής μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα. Τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν στην Κηφισιά και στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας γινόταν ένας… χαμός από τον κόσμο που ήθελε να δει δια ζώσης την Ελένη ντυμένη νυφούλα.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 και η αλήθεια είναι πως την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού τους από τους ίδιους, είχε παγώσει το… πανελλήνιο καθώς ήταν η πρώτη φορά που δημόσια πρόσωπα στη χώρα μας επέλεγαν να στείλουν Δελτίο Τύπου για να κάνουν γνωστή μία τέτοια εξέλιξη στην προσωπική τους ζωή. Το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους”. Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Μάκη και το happy end

Η Ελένη μετά το διαζύγιο έφυγε για διακοπές και θέλησε να απομονωθεί λίγο και να ηρεμήσει από τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί αλλά και από τον πόνο ενός διαζυγίου. Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010, όταν οι καλοί της φίλοι και κουμπάροι Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρος Κωστόπουλος (ήταν ακόμα παντρεμένοι) της πρότειναν να γνωρίσει έναν επίγειο παράδεισο και εκείνη τούς ακολούθησε.

Ήταν τα Άχλα της Άνδρου όπου και έμελλε να γνωρίσει τον άντρα της ζωής της, τον Μάκη της, ο οποίος ήδη δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στην περιοχή με ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ονόματι Όναρ. Στις αρχές του 2011 η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος άρχισαν να κάνουν τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν και επισφράγισαν την ευτυχία τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δέκα χρόνια και σε κάθε εμφάνισή τους είναι εμφανές το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments