Lifestyle

Κανάκης: Έμπλεξε σε καβγά σε μπαρ της Θεσσαλονίκης ο γνωστός παρουσιαστής

Κανάκης: Έμπλεξε σε καβγά σε μπαρ της Θεσσαλονίκης ο γνωστός παρουσιαστής
Θαμώνας ζητούσε εξηγήσεις από τον Αντώνη Κανάκη για τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Υπόλογος για τις πράξεις του επί χρόνια συνεργάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση μετά από όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και έχουν επηρεάσει όλους τους συνεργάτες του Ράδιο Αρβύλα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, σε μια βραδινή έξοδό του στη διάρκεια των γιορτών, σε μπαρ της Θεσσαλονίκης έγινε αντιληπτός από θαμώνα, ο οποίος τον πλησίασε και προκλητικά του ζήτησε εξηγήσεις για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Στην αρχή ο παρουσιαστής προσπάθησε να τον αποφύγει, απαντώντας του μονολεκτικά. Ο άντρας όμως ήταν επίμονος και δεν άφηνε το θέμα να περάσει έτσι. “Ήξερες” έλεγε και ξανά έλεγε στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος του είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν γνώριζε τίποτε για τις δραστηριότητες του Στάθη. Μετά από λίγο αφού ο πελάτης δε σταματούσε με τίποτα, ο Αντώνης βγήκε από τα ρούχα του σύμφωνα με τις μαρτυρίες και του μίλησε απότομα λέγοντάς του να φύγει από κοντά του.

Εκείνος εξακολουθούσε να είναι προκλητικός και συνέχισε να ζητάει το λόγο από τον παρουσιαστή. Ο καβγάς δεν άργησε να ανάψει για τα καλά και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων ώστε να μην πιαστούν οι δυο άντρες στα χέρια.

H παρέα του Αντώνη Κανάκη δέχεται σφοδρές επικρίσεις από χρήστες που υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζαν τι συνέβαινε με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη τους. Ενδεικτική είναι η εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο: Ράδιο Αρβύλα

Ούτε κουβέντα

Χωρίς καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο έγινε η επανέναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις γιορτές. Ξεκίνησαν με ένα βίντεο με κεντρικό νούμερο το «3», καθώς πλέον μετά το σκάνδαλο με τον πρώην συνεργάτη τους και την απομάκρυνσή του, απέμειναν τρεις.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης παρουσίασε τους συνεργάτες του και στάθηκε ιδιαίτερα στα αριστερά του, εκεί που καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και πλέον βλέπουμε τον Χρήστο Κιούση. «Πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση, το οποίο ευτυχώς είναι το ίδιο χάλια οπότε δεν θα υπάρχει ουσιαστική αλλαγή». «Μόνο την αγάπη σας θέλουμε να κρατήσουμε από το 2021 που έφυγε. Δεν θα υπάρξει καμία ουσιαστική αλλαγή. Καλή χρονιά σε όλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης χωρίς να κάνεις καμία αναφορά στο όνομα Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ορισμένα από τα σχόλια στο twitter:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments