Τεχνολογία

iPhone 14 Pro: Η κύρια κάμερα θα είναι 48 Megapixel

iPhone 14 Pro: Η κύρια κάμερα θα είναι 48 Megapixel
iPhone 14 Pro: Αν και η παρουσίαση θα γίνει το Φθινόπωρο, οι διαρροές συνεχίζονται και αναφέρουν νέα χαρακτηριστικά για το νέο μοντέλο.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο Φθινόπωρο την σειρά του  iPhone 14 pro με ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Ακόμη, ο τεχνολογικός κολοσσός ήδη βρίσκεται κοντά στην κυκλοφορία των γυαλιών AR με ισχύ ενός Mac.

Οι τελευταίες πληροφορίες αφορούν την κάμερα του. Από ότι φαίνεται, θα είναι το πρώτο μοντέλο μετά το iPhone 6S, στο οποίο παρατηρείται μία αύξηση των Megapixel της κύριας πίσω κάμερας. Η αύξηση των Megapixel είναι σημαντική και αναμένεται να δώσει βελτιωμένες φωτογραφικές δυνατότητες στο επερχόμενο iPhone.

Τι ισχύει για την κάμερα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται φήμες για εξοπλισμό του iPhone 14 Pro με μία κάμερα 48 Megapixel, αλλά αυτό που εμφανίζεται ως δεδομένο είναι ότι θα έχουμε μία σημαντική βελτίωση στα camera specs του iPhone 14 Pro.

Ακόμη, και στην περίπτωση του iPhone 13 Pro, η κάμερα είναι ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του, επομένως είναι εύλογο να επενδύσει η Apple περαιτέρω σε αυτό το στοιχείο. Παραμένει η απορία για το τι θα συμβαίνει με την μπροστινή κάμερα του iPhone 14 Pro, η οποία δεν θα έχει το notch.

Η νέα μνήμη RAM

Μέχρι στιγμής, η μέγιστη μνήμη RAM ξεπερνά τα 6 GB και τα τυπικά μοντέλα iPhone 13 περιορίζονται στα 4 GB. Ο Pu είχε δηλώσει ότι τα μοντέλα Pro του επόμενου έτους θα προσφέρουν έως και 8 GB RAM και τώρα το επανέλαβε. Σύμφωνα με τον αναλυτή, η σειρά iPhone 14 θα ξεκινήσει με 64 GB αποθηκευτικού χώρου, τη στιγμή που το βασικό iPhone 12 διαθέτει 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο Pu αναφέρει ακόμα πως το iPhone 14 Pro θα έχει σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 48MP, κάμερα εξαιρετικά ευρείας εμβέλειας 12MP και μονάδα τηλεφακού 12MP. Από την άλλη, ο Ming-Chi Kuo της TF International Securities είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα high-end μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν μια κύρια κάμερα 48MP που θα ανέβαζε τη φωτογραφία smartphone σε ένα νέο επίπεδο, ενώ τα μοντέλα Pro θα μπορούσαν να εγγράψουν βίντεο 8K.

Επιπρόσθετα, ο Pu υποστηρίζει πως τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν οθόνη 120 Hz, κάτι που δε συμφωνεί με μια αναφορά που έλεγε ότι τα iPhone 14 και 14 Max θα διατηρούσαν οθόνες 60 Hz.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments