Ελλάδα

Παίδων Πεντέλης: ΜΑΤ και κλούβες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων [pics]

Παίδων Πεντέλης: ΜΑΤ και κλούβες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων [pics]
Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης», ζητούν να μην συμβεί αυτό, καθώς οι ανάγκες εμβολιασμού παιδιών, καλύπτονται, και με το υπάρχον πρωτόκολλο, και να μην ανασταλούν οι εφημερίες του νοσοκομείου. 

ΜΑΤ και κλούβες της αστυνομίας στη διαμαρτυρία υγειονομικών στο Παίδων Πεντέλης, έναντι της απόφασης του υπουργείου Υγείας να μετατραπεί σε Mega Εμβολιαστικό Κέντρο Παίδων.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης», ζητούν να μην συμβεί αυτό, καθώς οι ανάγκες εμβολιασμού παιδιών, καλύπτονται, και με το υπάρχον πρωτόκολλο, και να μην ανασταλούν οι εφημερίες του νοσοκομείου. Παίδων Πεντέλης / Με τα ΜΑΤ προσπαθούν να σταματήσουν τις εφημερίες | Αυγή

Επισημαίνουν δε πως το συγκεκριμένο νοσοκομείο, εξυπηρετεί ανάγκες παιδιών από όλες τις βόρειες περιοχές της Αττικής. Και πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον χώρο έξω από το νοσοκομείο, δύο ημέρες αφότου, η απεργία τους, κρίθηκε παράνομη.

Παίδων Πεντέλης / Με τα ΜΑΤ προσπαθούν να σταματήσουν τις εφημερίες | Αυγή

Δικαστική απόφαση έκρινε παράνομη την απεργία  τους – Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στον χώρο

Η δικαστική απόφαση, που έκρινε παράνομη την απεργία τους, ελήφθη θυμίζουμε, ύστερα από αγωγή που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, ημέρα από την οποία τέθηκε σε ισχύ η κυβερνητική απόφαση να βγει «εκτός μάχης» το Παίδων Πεντέλης εν μέσω πανδημίας, οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει Γενική Συνέλευση και κινητοποίηση ενάντια στην απόφαση.

Περιπολικά και κλούβες από το πρωί στο Παίδων Πεντέλης

Από νωρίς το πρωί υπήρχαν τρία περιπολικά στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της και κλούβα με δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ.

Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι παραμένουν στο προαύλιο του Νοσοκομείου διαμαρτυρόμενοι, ενώ στο πλευρό τους έχουν σπεύσει εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής.

Δεκάδες υγειονομικοί λένε έτσι ένα δυναμικό «όχι» στα σχέδια του υπουργείου Υγείας να βγάλει το Παίδων Πεντέλης από το πρόγραμμα των εφημεριών προκειμένου να το μετατρέψει σε mega εμβολιαστικό κέντρο.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκτός από γιατρούς και νοσηλευτές του συγκεκριμένου παιδιατρικού νοσοκομείου που καλύπτει τον βόρειο τομέα Αττικής, συμμετέχουν πολλοί υγειονομικοί και από άλλα νοσοκομεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments