Αθλητισμός

Ναδάλ Australian Open: Νίκησε με 2-0 τον Μάρκος Τζιρόν

Ναδάλ Australian Open: Νίκησε με 2-0 τον Μάρκος Τζιρόν
Ναδάλ Australian Open: Ο Ισπανός τενίστας ξεκίνησε δυνατά το τουρνουά που γίνεται στην Αυστραλία νικώντας τον Μάρκος Τζιρόν με 2-0 σετ.

Αυλαία με νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Australian Open είχε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός αντισφαιριστής πήρε άνετα το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του τουρνουά της Αυστραλίας, κόντρα στον Μάρκος Γκιρόν με 2-0 σετ.

Ο Ισπανός χρειάσθηκε μία ώρα και 49 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Χιρόν και έκανε 26 αβίαστα λάθη, γεγονός που επέτρεψε στον Αμερικανό να «μείνει» στο ματς για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο Ναδάλ σημείωσε έτσι την 70η του νίκη στο Australian Open και συνεχίζει την προσπάθεια του για την κατάκτηση του 21ου Grand Slam της καριέρας του, που θα είναι και σχετικό ρεκόρ, δεδομένου ότι μαζί με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ, μετρούν από 20 τρόπαια στα κορυφαία τουρνουά.

Τι είχε αναφέρει για τον Τζόκοβιτς

Ο Ισπανός που κατέκτησε το Australian Open το 2009 και επιστρέφει από Δευτέρα στη δράση τοποθετήθηκε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση που απασχολεί το τένις το τελευταίο διάσημα. «Δεν ξέρω, θεωρώ ότι η κατάσταση ξέφυγε πολύ. Ειλικρινά με κούρασε, γιατί πιστεύω πως είναι σημαντικότερο να μιλήσουμε για τένις. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είχα μια καλή σχέση μαζί του σε όλη την καριέρα μου. Κάναμε σημαντικά πράγματα για το tour, κάναμε φιλανθρωπίες, ήμασταν μαζί όποτε κάτι άσχημο συνέβαινε εδώ στην Αυστραλία, ή και σε άλλα μέρη του κόσμου. Αλλά αυτή η κατάσταση είναι περίπλοκη. Κατά την άποψή μου υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Και πιστεύω πως θα είναι καλό για την εικόνα του να ξεκαθαρίσουν άμεσα τα πράγματα. Όσον αφορά το ίματζ του, ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του. Τον σέβομαι πολύ ως άνθρωπο και ως αθλητή, χωρίς αμφιβολία. Και του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν συμφωνώ σε πολλά πράγματα όμως από αυτά που μάθαμε τις δυο τελευταίες εβδομάδες ότι έκανε», είπε ο Ράφα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments