Trash

Survivor spoiler 18/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Survivor spoiler 18/1: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;
Survivor spoiler 18/1: Οι Διάσημοι είναι αρκετά προβληματισμένοι από όσα έγιναν με τον Βαλάντη, επομένως είναι λογικό να υπάρχουν φουρτούνες.

Ένα απολαυστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε και χθες στο surivor. Η ασυλία πήγε με μεγάλη ευκολία στους Μαχητές. Οι Διάσημοι είναι αρκετά προβληματισμένοι  από όσα έγιναν με τον Βαλάντη, επομένως είναι λογικό να υπάρχουν φουρτούνες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η τηλεθέαση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, παρότι ο στίβος μάχης της Δευτέρας ήταν αρκετά βαρετός. Από αυτούς που δεν σου κρατούν καθόλου το ενδιαφέρον και θες να αλλάξεις κανάλι από το τηλεκοντρόλ. Μεγάλο μέρος της πίτας κατέκτησε όμως και το Masterchef. Survivor spoiler 18/1

Survivor spoiler 18/1: Ο Γιώργος Κατσαούνης τελειώνει άδοξα την ερωτική σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή

Η στρατηγική ήταν ξεκάθαρη. Αρχικά οι διάσημοι ηττήθηκαν εσκεμμένα από ότι καταλάβαμε. Στη συνέχεια έβγαλαν υποψήφιους Πιλίδη και Βισκαδουράκη και απλά περιμένουν.  Δύσκολος και απαιτητικός είναι σήμερα ο στίβος μάχης που έχει το έπαθλο επικοινωνίας. Αρχικά οι παίκτες πρέπει να πιάσουν την μπάλα με μια απόχη. Δευτερευόντως να στήσουν το στόχο τους. Στο τέλος πρέπει να ρίξουν και τις μπάλες από εκεί. Έχει πολλά μέρη το αγώνισμα που απαιτούν συγκέντρωση. Οι στίβοι μάχης που τους διακρίνουν μεγάλες απαιτήσεις είναι ως τώρα το ψωμοτύρι για τους Διάσημους.

Η κόκκινη ομάδα δείχνει να έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Θυμίζουμε σήμερα έχουμε δύο αγωνίσματα. Από το Survivor trailer δεν βλέπουμε πολλά για το δεύτερο έπαθλο. Μόνο είναι φανερό ότι ο Γιώργος Κατσαούνης τελειώνει άδοξα την ερωτική σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή. Έρχονται σε κόντρα και μεγάλους καυγάδες.

Survivor spoiler 18/1

Survivor spoiler 18/1: Με ποιους θα μιλήσουν σήμερα

Κρατάμε σε πρώτη φάση πως υπάρχει μεγάλο προβάδισμα για τους κόκκινους να πάρουν τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας. Υπενθυμίζουμε ότι οι Διάσημοι κέρδισαν και το προηγούμενο, αλλά δεν ήταν τόσο σημαντικό. Διότι το σημερινό έχει μεγαλύτερη συναισθηματική  αξία. Έχει επικοινωνία με φίλους και συγγενείς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments