Αθλητισμός

Μέσι: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και επέστρεψε στις προπονήσεις

Μέσι: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και επέστρεψε στις προπονήσεις
Μέσι: Ο Αργεντίνος άσος του ποδοσφαίρου μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό επιστρέφει στις προπονήσεις, αφού πλέον έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τέθηκε εκτός από την Εθνική Αργεντινής. Ο Αργεντίνος άσος είχε νοσήσει από κορωνοϊό στις αρχές του έτους, ενώ φαίνεται να κόλλησε στις οικογενειακές διακοπές του στο Ροσάριο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Λιονέλ Μέσι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις περισσότερες προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά κι από τις αναμετρήσεις με την Βαν για το Κύπελλο στις 3 Ιανουαρίου και τους δύο αγώνες της Ligue 1, εναντίον της Λυών στις 9 Ιανουαρίου (1-1) και της Μπρεστ το Σάββατο (15/01) στο «Παρκ Ντε Πρενς» (2-0).

Επέστρεψε στις προπονήσεις

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έχει ξεκινήσει, καθώς από την Τρίτη (18/01) ο Μέσι επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της ομάδας του από τις οποίες απείχε το τελευταίο διάστημα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εως τώρα ο 34χρονος επιθετικός έχει χάσει συνολικά 10 παιχνίδια της Ligue 1, λόγω τραυματισμών και του κορονοϊού, καταγράφοντας μόλις σε 11 αγώνες μετά την άφιξή του στην Παρί τον περασμένο Αύγουστο.

Εκτός Εθνικής Αργεντινής

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αν και έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό, δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο για να μπει και να βοηθήσει την ομάδα του. Για αυτόν τον λόγο και ο Λιονέλ Σκαλόνι αποφάσισε να τον «κόψει» από την αποστολή της εθνικής Αργεντινής, για τα ερχόμενα παιχνίδια της Αλμπισελέστε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 34χρονος σούπερ σταρ δεν θα δώσει το «παρών» στα ερχόμενα παιχνίδια της Αλμπισελέστε κόντρα στη Χιλή και την Κολομβία, κερδίζοντας έτσι περισσότερο χρόνο για να μπει και πάλι στις προπονήσεις και να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ξέσπασε ο Λιονέλ Μέσι για τον κορωνοϊό

Η είδηση έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του για τον ερχομό του 2022, όπου ξέσπασε για τον κορονοϊό.

«Μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων για όσα έζησα μέσα στο 2021. Όμως συνολικά πολύς κόσμος πέρασε άσχημα εξαιτίας αυτού του κ@@@@ιού που δεν λέει να τελειώσει. Ελπίζω το 2022 να φέρει σε όλους υγεία, αυτό είναι που εύχομαι για το 2022. Την αγκαλιά μου σε όλους σας», έγραψε ο 34χρονος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments