Διεθνή

Μισέλ Ομπάμα: Διασκεδάζει και χορεύει στα «γλυκά 58α» γενέθλιά της

Μισέλ Ομπάμα: Διασκεδάζει και χορεύει στα «γλυκά 58α» γενέθλιά της

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Μισέλ Ομπάμα: "Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να με επευφημούν. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει αυτή η επόμενη χρονιά"

Τα γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα ήταν «γλυκά». Η πρώην πρώτη κυρία γιόρτασε το 58ο ταξίδι της μεσημέρι με ήλιο, χορεύοντας  το “Happy Birthday” του Stevie Wonder σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram της.

View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

“Να τα γλυκά 58!” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο χόρεψε μπροστά από την τούρτα γενεθλίων της, προτού ευχαριστήσει τους θαυμαστές και τους followers της για την «έκρηξη αγάπης».

«Είτε στείλατε μήνυμα, είτε στείλατε email είτε δημοσιεύσατε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε μήνυμα γενεθλίων που έλαβα σήμερα σήμαινε πολλά για μένα», συνέχισε. “Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να με επευφημούν. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει αυτή η επόμενη χρονιά.”

Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράστηκε επίσης ένα γλυκό αφιέρωμα στη συγγραφέα του Becoming στα γενέθλιά της

«Χρόνια πολλά, Μισέλ», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος δίπλα σε μια φωτογραφία στην παραλία στη Χαβάη, στην οποία φαίνεται να τη φιλάει στο μάγουλο. «Αγάπη μου, ο σύντροφός μου, ο καλύτερός μου φίλος…»

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει τις κόρες του τη Μάλια, 23 ετών, και τη Σάσα, 20 ετών, γιόρτασαν την 29η επέτειο του γάμου τους τον περασμένο Οκτώβριο. Και οι δύο δημοσίευσαν αφιερώματα στο Instagram προς τιμήν της περίστασης, με την κυρία Ομπάμα να μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από εκείνη και τον πρώην πρόεδρο.

«Πώς ξεκίνησε και πώς πάει», έγραψε. “Χρόνια πολλά, Μπαράκ — σε αγαπώ! ❤️😘.”

Η ανάρτησή της περιείχε μια φωτογραφία του ζευγαριού να χαλαρώνει σε έναν καναπέ μαζί μαζί με μια πιο πρόσφατη φωτογραφία του ζευγαριού σε παρόμοια πόζα.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα έκανε ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του σε μια δική του ανάρτηση στο Instagram

“Χρόνια πολλά, Miche! Τα τελευταία 29 χρόνια, μου άρεσε να βλέπω τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι μόνο ως κόρη του South Side, αλλά ως μητέρα, δικηγόρο, στέλεχος, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και ως το καλύτερό μου φίλο», μοιράστηκε. «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα».

Τον περασμένο Μάρτιο, η κυρία Ομπάμα σκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες του γάμου τους, λέγοντας στους PEOPLE: «Πριν από τον Λευκό Οίκο, πριν από τα παιδιά, πριν από τις καριέρες, μόνο εγώ και ο Μπαράκ μαζί διαμορφώναμε τη ζωή μας, χτίζουμε μια φιλία, είμαστε το παν ο ένας για τον άλλον .”

«Σε αυτό μπορέσαμε να επιστρέψουμε όταν τελείωσε ο Λευκός Οίκος και τα παιδιά μεγάλωσαν και ήξερες ότι ήταν εντάξει», πρόσθεσε.

«Ήρθαμε μέσα από τον αγώνα μαζί, που κάνει τα θεμέλιά μας ακόμα πιο στέρεα από ό,τι ήταν», είπε τότε. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τώρα μπορώ να σηκώσω το βλέμμα μου από όλα αυτά και να κοιτάξω πέρα ​​από το δωμάτιο και εξακολουθώ να βλέπω τον φίλο μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments