Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Σε αναζήτηση προπονητή η ΕΠΟ

Εθνική Ελλάδος: Σε αναζήτηση προπονητή η ΕΠΟ
Εθνική Ελλάδος: Η ΕΠΟ μετά την παραίτηση του Φαντ' Σχίπ αναζητά τον επόμενο προπονητή και φαίνεται πως θα καταλήξει σε ξένο τεχνικό.

Εδώ και λίγο καιρό ο Φαντ’ Σχιπ δεν είναι πλέον ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, με την ΕΠΟ να αναζητά τον επόμενο προπονητή. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδος, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδος για το Nations League 2022. 

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι σε επαφές με αρκετούς προπονητές, όμως αυτοί που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι τέσσερις. Στην Εθνική θέλουν μια σημαντική προσωπικότητα και για αυτό τον λόγο τα ονόματα που είναι ψηλότερα στη λίστα είναι αυτά των Ντούγκα, Ντε Μπιάτζι, Ντοναντόνι, Ρούναϊτς, ενώ υπάρχουν ακόμη 1-2 περιπτώσεις που παρακολουθούν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Το σενάριο Ντε Μπιάτζι

Η ΕΠΟ έχει στα ψηλά της λίστας τον Ντε Μπιάτζι. Ο 65χρονος τεχνικός έχει ένα συμβόλαιο με την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο εμφανίζεται ανοιχτός στο να αποχωρήσει και γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες έχει προταθεί στην ΕΠΟ.

Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας εκτιμούν πως έχει όλο όσα χρειάζονται για να επαναφέρει την Εθνική ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Στη διοίκηση της ΕΠΟ πάντως έχουν προταθεί κι άλλοι Ιταλοί (Γκατούζο, Ντοναντόνι), αλλά ο Ντε Μπιάζι είναι αυτός που έκανε… κλικ και κρίνεται ως ιδανικότερη λύση τη δεδομένη στιγμή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα φιλικά:

«Την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει, σε φιλικούς αγώνες, η Εθνική Ομάδα τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League 2022. Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και με το Μαυροβούνιο την Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.

Εναντίον της Ρουμανίας, η Εθνική θα παίξει για 37η φορά στην ιστορία της, με τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2016 στο Βουκουρέστι (7/9/2015, 0-0). Με το Μαυροβούνιο, η Ελλάδα θα παίξει για 2η φορά μετά το φιλικό στις 24/3/2016 στο Καραϊσκάκη (2-1 / 54’ Τζαβέλλας, 63’ Καρέλης)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments