Lifestyle

Μαριάννα Κιμούλη: «Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου στο κίνημα metoo, αφορά εκείνον»

Μαριάννα Κιμούλη: «Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου στο κίνημα metoo, αφορά εκείνον»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Μαριάννα Κιμούλη: «Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του».

Η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη έχει ακολουθήσει και εκείνη το επάγγελμα του ηθοποιού και σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια για τους επόμενους μήνες αλλά και στις καταγγελίες που εκκρεμούν εις βάρος του πατέρα της. «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας.

View this post on Instagram

A post shared by Mαriαnnα Kimouli (@marianna_kimouli)

Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται. Ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε, “καλή τύχη” και να έχω αντοχή. Έχω δεχτεί έντονη κριτική και σύγκριση με τον πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το γεγονός ότι είμαι γυναίκα και εκείνος άντρας βοηθάει», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day».

Μαριάννα Κιμούλη: Το κίνημα metoo και η εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της

Όσο για το ελληνικό κίνημα #metoo στον χώρο του θεάματος απάντησε: «Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε αυτό. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δε πρέπει να μείνει μόνο εκεί, αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους. Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του».

Μαριάννα Κιμούλη: Λίγα λόγια για εκείνη

Η Μαριάννα Κιμούλη μεγαλώνοντας λάτρεψε την υποκριτική. Την τέχνη του πατέρα της Γιώργου Κιμούλη και αυτό την οδήγησε όταν ενηλικιώθηκε στην υποκριτική σχολή του Λονδίνου, Queen Mary στο University of London.

Η 25χρονη Μαριάννα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις και ταινίες. Διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν χρησιμοποίησε το επίθετο του πατέρα της για να γίνει γνωστή.

Ο Γιώργος Κιμούλης της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και πάντα την στηρίζει σε κάθε της απόφαση και κάθε επαγγελματικό της βήμα. Το ίδιο όμως ισχύει και από την πλευρά της Μαριάννας, που σε κάθε παράσταση του πατέρα της βρίσκεται κοντά του.

«Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει “το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου”. Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι». είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο Γιώργος Κιμούλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments