Lifestyle

Σασμός: Ο Δημητράκης από το «Νησί» μεγάλωσε και παίζει στη δημοφιλή σειρά

Σασμός: Ο Δημητράκης από το «Νησί» μεγάλωσε και παίζει στη δημοφιλή σειρά

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Σασμός: Ο 11χρονος μικρός τότε «Δημήτρης Λεμονιάς», από τη σειρά νησί που αγαπήθηκε από το κοινό φέτος συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

Η δραματική σειρά «Το Νησί» που ήταν βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Victoria Hislop γνώρισε τεράστια επιτυχία και αγκαλιάστηκε από τους τηλεθεατές λόγω της συναισθηματικής φόρτισης. Οι περισσότεροι στο σύνολό τους ηθοποιοί ξεχώρισαν με την μοναδική ερμηνείες τους. Εκτός από τους καταξιωμένους πρωταγωνιστές συμμετείχαν και κάποιοι πρωτοεμφανιζόμενοι κυρίως νεαρής ηλικίας όπως και η Ιφιγένεια Τζόλα.

View this post on Instagram

A post shared by Manos Tsagkarakis (@manostsag_)

Tι σπουδάζει ο Μάνος Τσαγκαράκης

‘Ενας από αυτούς ήταν και ο μικρός «Δημήτρης Λεμονιάς», ο οποίος είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις με το υποκριτικό του ταλέντο και πήρε το χειροκρότημα από τους τηλεθεατές.  Πέρασαν 10 χρόνια από τότε. Ο 11χρονος Δημητράκης μεγάλωσε και σήμερα είναι 21 ετών. Ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι φοιτητής στη Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα σε σχολή υποκριτικής.

Τι είχε πει για την εμπειρία του στο νησί

Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη, όπου μεγάλωσε, και φέτος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη σειρά του Alpha «Σασμός» .«Τότε ήμουν μαθητής της Ε΄ δημοτικού. Συνδύαζα το σχολείο με τα γυρίσματα. Στην πρώτη σκηνή ένιωθα παράξενα επειδή δεν είχα την εμπειρία. Όταν ο σκηνοθέτης είπε “πάμε”, ήμουν αγχωμένος, δεν ήθελα να τα θαλασσώσω. Έπρεπε να θυμηθώ τα λόγια μου και να δώσω βαρύτητα στις εκφράσεις μου. Τελικά όλα πήγαν καλά. Ήταν αναπάντεχη η αγάπη που εισέπραξα απ’ όλη την Ελλάδα» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments