Ελλάδα

Αστυνομικός χτύπησε άγρια τη σύντροφό του: «Βοήθεια, θέλω να φύγω» – Ντοκουμέντο σοκ [vid]

Αστυνομικός χτύπησε άγρια τη σύντροφό του: «Βοήθεια, θέλω να φύγω» – Ντοκουμέντο σοκ  [vid]
Κατόπιν όμως επικαλέστηκε μίαν άλλη, διόλου πιστευτή εκδοχή, ενώ τον μπελά τους βρήκαν οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν να παρέμβουν στο άγριο περιστατικό.

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τον εφιάλτη της κακοποίησης, που βίωσε στα χέρια του αστυνομικού συντρόφου της μια 19χρονη. Ο αστυνομικός φέρεται να υπηρετεί στο Α.Τ. Ομονοίας. Η υπόθεση δε, πήρε εντελώς ανορθόδοξη τροπή, καθώς βρέθηκαν υπόλογοι οι συνάδελφοί του, που κλήθηκαν από γείτονες να παρέμβουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί έλαβαν κλήσεις από γείτονες να μεταβούν σε σπίτι στον Νέο Κόσμο. Οι αστυνομικοί κατέθεσαν πως όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν έναν συνάδελφο τους να κρατά εγκλωβισμένη την γυναίκα μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα ακούγεται να κλαίει σπαρακτικά και να ζητάει βοήθεια.

«Βοήθεια, δεν με αφήνει, θέλω να φύγω. Γιατί δεν με αφήνεις να φύγω», έλεγε ξανά και ξανά.

Εκείνος απαγορεύει στην γυναίκα να ανοίξει στην πόρτα στους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα τους εξύβριζε.

Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα για να σώσουν την κοπέλα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα που διαμένει το ζευγάρι και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη και ο κατηγορούμενος δεν άνοιγε, μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα και συνέλαβαν τον αστυνομικό που χτυπούσε την άτυχη γυναίκα.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης.

Ο συλληφθείς υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ, επειδή μπήκαν στο διαμέρισμα χωρίς ένταλμα.

Η γυναίκα έφερε μώλωπες και εκδορές

Από την μπαλκονόπορτα είδαν τον άντρα να κρατά την γυναίκα και να την τραντάζει με δύναμη, ενώ παρατήρησαν πως η γυναίκα έφερε εκδορές και μώλωπες. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, όμως τελικά η γυναίκα κατέθεσε πως δε επιθυμεί την ποινική δίωξη του θύτη, όπως επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σήμερα ο ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα ένα ηχητικό ντοκουμέντο-σοκ όπου ακούγεται η γυναίκα, καθαρά, να ζητά βοήθεια κλαίγοντας και να παρακαλεί τον δράστη να την αφήσει να φύγει.

Κατόπιν όμως επικαλέστηκε μίαν άλλη, διόλου πιστευτή εκδοχή: Ο δικηγόρος του, είπε πως δεν ήταν ο σύντροφός της, που την κακοποίησε βάναυσα, αλλά ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι, ενώ ο σύντροφός της, κατέθεσε μήνυση εναντίον των συναδέλφων του, που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, παρεμβαίνοντας στο άγριο αυτό περιστατικό.

Δείτε το video με το ηχητικό – σοκ, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments