Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε τις φωνές στον αέρα της εκπομπής στον δικηγόρο του σάτυρου ιερέα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε τις φωνές στον αέρα της εκπομπής στον δικηγόρο του σάτυρου ιερέα
Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του σάτυρου ιερέα καθώς ξεστόμισε τη φράση «Έγινε μόδα να καταγγέλλουν βιασμούς».

Έξαλλή η  Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε τις φωνές  στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» καθώς ο δικηγόρος του σάτυρου ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλους ξεστόμισε μια απαράδεκτη φράση στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο δικηγόρος του ιερέα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση και έκανε δηλώσεις λέγοντας πως οι «καταγγελίες βιασμών έχουν γίνει πλέον, της μόδας», μετά την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Σίσσυ Χρηστίδου

Πηγή: Instagram

Τα λόγια του δικηγόρου

«Καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε, μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες. Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν», είπε ο δικηγόρος του ιερέα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να εξοργίζεται.

Η απάντηση της παρουσιάστριας

Με την σειρά της, η παρουσιάστρια του απάντησε με έντονο και επικριτικό   ύφος: «Για ποια μόδα μιλάτε κύριε Θεοδωρόπουλε; Αν παρακολουθήσατε τον κύριο Καλλιακμάνη, μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, κι άλλες καταγγελίες και γι’ αυτό καθυστέρησε η έρευνα για τον ιερέα, επειδή τελικά υπήρχαν κι άλλα κορίτσια πίσω από αυτή την ιστορία».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος επανέλαβε την ίδια φράση, με αποτέλεσμα ο Νίκος Συρίγος να ξεσπάσει κι εκείνος λέγοντάς του: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό. Σταματήστε κάποια στιγμή να το λέτε. Μόδα είναι το λαχούρι που φοράει η Σίσσυ, δεν είναι μόδα να καταγγέλλουν βιασμούς. Έλεος με αυτά που γίνονται».

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 37χρονος ιερέας,ο οποίος τέθηκε ήδη σε αργία,  πατέρας τριών παιδιών κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020. Στην τακτική της επίρριψης ευθυνών στο θύμα, στην προκειμένη περίπτωση ενός ανήλικου παιδιού, φαίνεται πως επιλέγει ο κατηγορουμενος ιερέας ως υπερασπιστική γραμμή. Σίσσυ Χρηστίδου

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό. Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. «Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments