Trash

Μικαέλα Φωτιάδη: Η αξέχαστη εμφάνιση της Σταρ Ελλάς χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Μικαέλα Φωτιάδη: Η αξέχαστη εμφάνιση της Σταρ Ελλάς χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο
Μικαέλα Φωτιάδη: Η αξέχαστη εμφάνιση της Σταρ Ελλάς χωρίς εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Η Μικαέλα Φωτιάδη,  η ξανθιά καλλονή, πρώην Σταρ Ελλάς και γνωστή ως μία από την τριάδα της «φωτιάς» στον πρώτο κύκλο του GNTM.

Το εντυπωσιακό κορίτσι που έκανε κι ένα πέρασμα από το My Style Rocks, (όχι πολύ πετυχημένο), για να δηλώσει λίγο αργότερα ότι ήταν δύσκολο γιατί « είχα συνηθίσει να με ντύνουν άλλοι, λόγω δουλειάς»

Μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη όταν το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να κάνει νυχτερινή έξοδο.. Δεν ξέρουμε αν ντύθηκε μόνη της ή την έντυσε κάποιος ενδυματολόγος, αλλά σίγουρα πήρε πολλά συγχαρητήρια!!!!

Η εμφάνισή της ήταν «εκρηκτική» και άκρως αποκαλυπτική.

Με την είσοδό της σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, «μοίρασε» απλόχερα εγκεφαλικά αφού το αβυσσαλέο  ντεκολτέ, άφηνε σε κοινή θέα το πανέμορφο στήθος της.

Ντεκολτέ και εσώρουχο δεν συνδυάζονται…κι εμείς δεν θα διαφωνήσουμε για το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν μένει αξέχαστο…

Δείτε την αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο

Η Μικαέλα Φωτιάδη, γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Κρήτη. Από τα 17 της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Η καριέρα της ξεκίνησε από τοπικά καλλιστεία της Κρήτης, όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Young, σε ηλικία 21 χρονών κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2015 και το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Miss Ευρώπη στο Λίβανο.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, η Μικαέλα, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος ρετούς, γράφοντας:

«Περσινή. Ένα χρόνο ήθελα να την ανεβάσω, Αλλά έβρισκα ατέλειες… Δεν μπορούσα να κρύψω την κυτταρίτιδα στα οπίσθια και την πανάδα μουστάκι μου. Οπότε απλά δεν την ανέβασα. ( ναι έχω και εγώ τις ανασφάλειές μου και μια «μικρή» τελειομανία…) Φέτος για κάποιον λόγο άλλαξα… Όχι εμφανισιακά, αλλά μέσα μου… Το προσπαθώ ακόμα, γιατί ξέρω ότι το μόνο τέλειο που υπάρχει είναι να αγαπάς τις ατέλειες… Να σε αγαπάς όπως είσαι για αυτό που είσαι… Και να χαμογελάς, να χαμογελάς πολύ!!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments