Ζώδια

Ζώδια 23 Ιανουαρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 23 Ιανουαρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
Ζώδια 23 Ιανουαρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.

Κριός

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει ασυμβίβαστους, η στάση σας θα είναι κάθετη, δεν αποκλείεται να γίνετε και κάπως επίμονοι. Σήμερα μάλλον θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα και χρηματικές υποθέσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέματα απόδρασης και ψυχολογικής ηρεμίας. Σε συζήτηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα βρείτε στην προσωπικότητα ενός ελκυστικού προσώπου.

Ταύρος

Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα αρνητικά σας συναισθήματα, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζετε από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γα την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, έρχονται ξεκαθαρίσματα και νέες υποσχέσεις.

Δίδυμος 

Θα διακατέχεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας δε θα είναι ξεκάθαρες, το μυαλό σας θα είναι αρκετά μπερδεμένο. Στον ερωτικό σας τομέα με το ταίρι σας ενδεχομένως να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι ίσως και δυσαρεστημένοι. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση ή δυσαρέσκεια. Δείξτε θετική διάθεση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα σας βγει σε καλό.

Καρκίνος 

Προσοχή στις εμμονές και στην προσκόλληση, καλό θα είναι να μην επικεντρωθείτε μόνο στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, αποφύγετε τις ανυπόμονες ή σπασμωδικές ενέργειες… Αυτό που θα σας απασχολήσει κατά κύριο λόγο θα είναι συναισθηματικά θέματα, θα εστιάσετε στις οικογενειακές σχέσεις και υποθέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, πρόταση που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει.

Λέων 

Σήμερα δε θα είναι αρμόνικες οι διαθέσεις σας, στο εσωτερικό σας κόσμο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και αντιθέσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ’ το ερωτικό σας παρελθόν, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

Παρθένος 

Μειωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, απαισιόδοξες θα είναι οι εκδοχές σας, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν αδυναμίες και ανασφάλειες. Σε συναισθηματικά θέματα προσοχή να μην παρασυρθείτε από τις ρομαντικές σας διαθέσεις και παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν σκεφτείτε τα πολύ καλά και πάντα με βάση τη λογική. Ένα πρόβλημα με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης, ισορροπεί ο δεσμό σας.

Ζυγός 

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την συναισθηματική κατανόηση που χρειάζεστε. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα ανταποκριθεί στο θερμό σας ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η απογοήτευση που θα νιώθετε δε θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, προσοχή στις άτοπες ανασφάλειες, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν τυχόν άδικα ή κατηγορηματικά σχόλια, είναι ώρα για συμφιλιώσεις. Στα ερωτικά σας, ένα προσωπικό ραντεβού θα πάρει θετικές διαστάσεις, εσείς που έχετε χωρίσει με το ταίρι σας θα τα ξανά βρείτε, καταφθάνει επανασύνδεση.

Τοξότης

Για σήμερα τουλάχιστον καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε αισιόδοξο κλίμα στην ψυχολογία σας. Μια συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Αιγόκερως 

Η σημερινή αστρολογική όψη ανυπομονησία και ένταση θα φέρει στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Υδροχόος

Δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας, την εμφάνιση τους θα κάνουν απαισιοδοξίες και εμμονές. Προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, η στάση σας θα είναι πεισματική με περιορισμένη δεκτικότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις φιλικές ή ερωτικές θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Ιχθύς

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, μη κάνετε παράτολμες κινήσεις γιατί ενδέχεται λίγο αργότερα να μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνετε. Αποφύγετε την υπερβολή στις πράξεις σας, προσοχή να μην εκτεθείτε στο ερωτικό σας ταίρι, οριοθετήστε κάπως τις πεισματικές σας αντιδράσεις. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό να σας βγάλει εκτός πραγματικότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments