Lifestyle

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Γιώργος Λιάγκας: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία»

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Γιώργος Λιάγκας: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία»
Αλέξανδρος Κοψιάλης – Γιώργος Λιάγκας: «Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους»

Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη έφερε τα πάνω κάτω  στα social media, με το #Cancel_kopsialis να επικρατεί όλο το Σαββατοκύριακο νούμερο ένα στο twitter. Ο γνωστός instagrammer που είδε το όνομά του να συνδέεται με υβριστικά σχόλια για ξέπλυμα βιαστών και  άλλα ανάρμοστα επίθετα αποφάσισε να δώσει απαντήσεις στο προφίλ του στο instagram  αρνούμενος όλες τις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη. Με δικά τους βίντεο τον στήριξαν το μοντέλο Δήμητρα Αλέξανδράκη αλλά και η Super Κική. Βέβαια και τα αδέλφια Αντετοκούνμπο σταματούν την συνεργασία μαζί του για τον διαγωνισμό με το σπίτι. Αλέξανδρος Κοψιάλης – Γιώργος Λιάγκας

«Με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν»

Τα εν λόγω  βίντεο έπαιξαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στη συνέχεια: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των socila media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν».

«Βλέπετε πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα. Και ξαφνικά αυτό τους γυρίζει πίσω», κατέληξε ο παρουσιαστής του πρωινού Γιώργος Λιάγκας.

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Γιώργος Λιάγκας

H λήξη της συνεργασίας με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Οι σταρ του ΝΒΑ «τρέχουν» διαγωνισμό στον οποίο χαρίζουν ένα ολοκαίνουργιο σπίτι με θέα Ακρόπολη  σε συνεργασία με τον Κοψιάλη αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα πήραν άλλη πορεία.

Ο influencer ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του ότι την ευθύνη για τον διαγωνισμό την έχουν πια μόνο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ότι εκείνος θα τοποθετηθεί ξανά για το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε 24 ώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments