Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Η ενημέρωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Γιάννης Οικονόμου: Η ενημέρωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου
Γιάννης Οικονόμου: Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου πραγματοποιεί αυτήν την ώρα την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι ο κρατικός μηχανισμός έχει αναπτυχθεί σε όλη την χώρα όπως και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαθίστανται οι βλάβες. 

Απηύθυνε εκ νέου έκκληση σε όλους και ισχυρή σύσταση στο να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες. Τόνισε ακόμα ότι σε περισσότερες από 46.000 τάξεις πραγματοποιείται από το πρωί τηλεκπαίδευση.

Τόνισε ακόμα ότι σε περισσότερες από 46.000 τάξεις πραγματοποιείται από το πρωί τηλεκπαίδευση.

Σχετικά με την κακοκαιρία

Ανοιχτό το ενδεχόμενο άφησε ο Γιάννης Οικονόμου η Τρίτη να κηρυχθεί ημέρα γενικής αργίας προκειμένου να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα η οποία ήδη «δείχνει τα δόντια» της και αναμένεται να συνεχιστεί για άλλο ένα 24ωρο.

«Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάριε τις αποφάσεις της» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σχετικά με τον κ. Γεραπετρίτη

Εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο κ. Γεραπετρίτης. Δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπονόμευση του κύρους των θεσμών και την καταστροφολογία η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την πολιτική του απαξίωση καθορίζει το ύφος της πολιτικής που ασκεί.

Τόνισε ακόμα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι όποιο μέτρο κριθεί ότι πρέπει να ληφθεί για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της.

Δείτε live την ενημέρωση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments