Lifestyle

Κόνι Μεταξά: Το ανύπαρκτο στρινγκ που γκρέμισε το instagram

Κόνι Μεταξά: Το ανύπαρκτο στρινγκ που γκρέμισε το instagram
Κόνι Μεταξά: Το ανύπαρκτο στρινγκ που γκρέμισε το instagram

Κόνι Μεταξά, η απόδειξη ότι το μήλο πέφτε κάτω από τη μηλιά (εν προκειμένω η μηλιά έχει ονοματεπώνυμο: Λευτέρης Πανταζής)

Η Κόνι Μεταξά, έχει πάρει την καλλιτεχνική φλέβα του μπαμπά, αλλά από εμφάνιση μάλλον – και θα πούμε κι ευτυχώς – από τη μαμά, την υπέροχη Ζώζα Μεταξά..

Η Κόνι έχει κορμάρα και ξέρει πώς να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τα προσόντα της. Με βλέμμα προκλητικό και χείλη γεμάτα αισθησιασμό είναι η απόλυτη φαντασίωση και κρυφός πόθος για τους χιλιάδες ακολούθους της.

Ξέρει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και διαθέτοντας τα φόντα και τα προσόντα το παίζει καλά, κρατώντας στα ύψη το ενδιαφέρον με τις αναρτήσεις της και τις άκρως αποκαλυπτικές πόζες της.

Με αναλογίες μοντέλου, ποζάρει με άνεση στον φωτογραφικό φακό, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Φωτιές ανάβουν οι αναρτήσεις της με αποκαλυπτικά εσώρουχα, που συνήθως είναι τόσο μικροσκοπικά που «χάνονται» στα βάθη του κορμιού της, γνωρίζοντας ωστόσο την αποθέωση από τους φανατικούς θαυμαστές της.

Δείτε – αν μπορείτε – το ανύπαρκτο στρινγκ

Η Κόνι με τον Αντώνη Δημητριάδη είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι του «Mega Star», ενώ σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις τολμηρές εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς απάντησε:

«Μου είπες κάτι για να ξεκινάμε νέα πράγματα και να δοκιμάζουμε. Όταν εγώ έλεγα πριν χρόνια ότι θέλω και να τραγουδώ και να παίζω στο θέατρο και να κάνω τηλεόραση και να κάνω το Instagram, οι περισσότεροι τότε στον χώρο της μουσικής με κορόιδευαν. Τι είναι τραγουδίστρια; Τι είναι ηθοποιός; Τι είναι παρουσιάστρια;» είπε η Κόνι Μεταξά.

«Όταν έκλεισαν όλα αυτά, ήμουν η μόνη που είχα δουλειά. Μετά ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε πόρτες. Ήμουν ευλογημένη που από τον πρώτο καιρό που έγινε αυτό, είχα το πρωινό. Μπορεί να μην ήμουν μπροστά και να ήμουν από πίσω αλλά ναι δεν έχασα την δουλειά μου μέχρι το τέλος. Οπότε δεν ήμουν καθόλου εκτός δουλειάς γιατί είχα τολμήσει να δοκιμάσω καινούρια πράγματα» σημείωσε η Κόνι Μεταξά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments