Πολιτική

Κώστας Σκρέκας: Οι ανακοινώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος

Κώστας Σκρέκας: Οι ανακοινώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος
Κώστας Σκρέκας: Ανακοινώσεις έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που ανέκυψαν λόγω κακοκαιρίας.

Ολοκληρώθηκαν οι ανακοινώσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα για την κακοκαιρία. Νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας ενημερώνει για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και κυρίως για τις διακοπές ρεύματος αφού πολλές περιοχές στην Αττική παραμένουν στο “σκοτάδι”.  Η αποκατάσταση των βλαβών είναι σε εξέλιξη, είπε ο κ. Σκρέκας και πρόσθεσε ότι έως το βράδυ ο μεγαλύτερος όγκος θα έχει αποκατασταθεί. Γίνεται προσπάθεια να επιλυθούν τα όποια προβλήματα και να ηλεκροδοτηθεί και το τελευταίο σπίτι πρόσθεσε.

Πως περιέγραψε την κατάσταση ο Μάνος

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος περιέγραψε την κατάσταση έως αυτή την ώρα: Πάνω από 650 εργαζόμενοι και 180 οχήματα σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και την Πολιτική Προστασία κατευθύνονται εκεί που υπάρχουν προβλήματα. Στην μάχη και ελικόπτερο για να εντοπιστούν τα σημεία με βλάβες.

Για τις βλάβες ανα περιοχή στα νησιά έχουν αποκατασταθεί σχεδόν όλες.

Στην Εύβοια είναι 6 οικισμοί και στην βόρεια περί τους 15.

Στην Αττική: επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 37 γραμμές. προβλήματα υπάρχουν σε: Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Φιλοθέη και σε Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Καλέντζι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα.

Δείτε live τις ανακοινώσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments