Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας Πρωταθλητής κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Σίνερ και να προκριθεί στα ημιτελικά του Australian Open.

Σάρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ. Ο Έλληνας Πρωταθλητής κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα του νικώντας τον Σίνερ με 3-0 σετ. Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του πρώτου Grand Slam της σεζόν και εκεί θα περιμένει τον νικητή του τέταρτου προημιτελικού ανάμεσα στον Μεντβέντεφ (Νο2) και τον Φίλιξ Οζιερ-Αλιασίμ.

Ο κορυφαίος έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-2 του Ιταλού Νο 10 στον κόσμο και την Παρασκευή (28/1) θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό του τουρνουά, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος σε Grand Slam στην καριέρα του.

Στέφανος Τσιτσιπάς

STEFANOS TSITSIPAS (GRE)TENNIS , AUSTRALIAN OPEN SERIES, MELBOURNE PARK, MELBOURNE, VICTORIA, AUSTRALIA, GRAND SLAM, HARD COURT, OUTDOOR, ITF, ATP, WTA, 2021,© TENNIS PHOTO NETWORK

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Το πρώτο σετ άρχισε ιδανικά για τον Τσιτσιπά. Ο 23χρονος Έλληνας εκμεταλλεύτηκε το νευρικό ξεκίνημα του Σίνερ και έκανε γρήγορα το break για να προηγηθεί με 3-0. στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του δίχως ιδιαίτερα προβλήματα για να κλείσει το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ το break άργησε κατά ένα game. Αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς έσπασε το σερβίς του Σίνερ στο τρίτο game και στη συνέχεια έφτασε με άνεση στο 6-4 έχοντας απίστευτα ποσοστά πίσω από το πρώτο σερβίς.

Το τρίτο σετ ήρθε ακόμα πιο εύκολα για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Η αρχή ήταν παρόμοια με εκείνη του δεύτερου σετ. Ο Στέφανος έκανε το break ξανά στο τρίτο game, αλλά αυτή τη φορά ακολούθησε ακόμα ένα στο πέμπτο για να προηγηθεί με 4-1. Στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να κλειδώσει το σετ και το ματς με 6-2 πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments