Καιρός

Ο καιρός για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου: Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 07 με 09 βαθμούς

Ο καιρός για την Τετάρτη 26  Ιανουαρίου: Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 07 με 09 βαθμούς
Ο καιρός για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου: Τάση του καιρού για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Ψυχρή συνέχεια χωρίς ορατή έξοδο από το χειμώνα.

95% πιθανότητα για βελτιωμένο καιρό αρχικά ενώ προς το τέλος της περιόδου θα αναπτυχθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια της χώρας θερμοκρασίες έως 10 με 14 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές με παγετό το πρωί και το βράδυ στα ηπειρωτικά. Ο καιρός για την Τετάρτη 26  Ιανουαρίου

36% πιθανότητα για λίγα τοπικά φαινόμενα στις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βελτίωση στη συνέχεια και εκ νέου αλλαγή του καιρού την πρωτομηνιά σε όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας και ειδικά στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Θερμοκρασίες σε πτώση στη δυτική Μακεδονία στο τέλος της περιόδου ενώ στην υπόλοιπη χώρα σε θερμοκρασίες κοντά στους 10 με 14 βαθμούς

22% πιθανότητα για φαινόμενα με μικρής έντασης και διάρκειας στις Κυκλάδες την Κρήτη τα Δωδεκάνησα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και αργότερα στα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο. Λίγες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας. Θερμοκρασία σε πτώση στην πρώτη του μήνα στη βορειοδυτική Ελλάδα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα κυμανθεί στους 10 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός για την Τετάρτη 26  Ιανουαρίου

20% πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα αρχικά στην ανατολική και νότια χώρα ενώ την πρωτομηνιά θα σημειωθούν αρκετά φαινόμενα αρχικά στη δυτική Ελλάδα και σταδιακά σε όλες τις περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις από την πρωτομηνιά πρώτα στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας της βόρειας Στερεάς και της Θεσσαλίας και γρήγορα και σε χαμηλά υψόμετρα αυτών των περιοχών καθώς και σε πεδινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Θερμοκρασίες αρχικά σε επίπεδα 10 με 15 βαθμούς Κελσίου από βορρά προς νότο με σημαντική πτώση στη Μακεδονία τη Θράκη το εσωτερικό της Ηπείρου και τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία και Στερεά από την 1η του μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments