Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πότε θα βγουν της Ελβετίας

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πότε θα βγουν της Ελβετίας
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας ίσως έχει τεράστιες εξελίξεις αύριο Παρασκευή. Τι γίνεται με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα βγουν από τη Βέρνη;

Μέχρι αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα έχει στα χέρια της η ανακρίτρια τη τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, ένα σημείο σταθμός για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στη Θεσσαλονίκη από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και τις εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές εξετάσεις από ελληνικό εργαστήριο και την Παρασκευή περιμένουν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που είχαν σταλεί στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης.

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη:

Κρίσιμα τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Με αυτό το τρόπο θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν βρέθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου. Βιασμός στη Θεσσαλονίκη:

Αξίζει να τονιστεί ότι η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιατροδικαστές που χειρίζονται την υπόθεση για κάθε νέο στοιχείο που μπορεί να προκύψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments