Trash

Το στρινγκ της Κρεμλίδου που γκρέμισε το instagram

Το στρινγκ της Κρεμλίδου που γκρέμισε το instagram
Το στρινγκ της Κρεμλίδου που γκρέμισε το instagram

Η Έλενα Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπό(σ)ζα, για όσους τη θυμούνται από το πέρασμά της από το Survivor με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό της.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά και γνωστή Instagrammer  (τουλάχιστον έτσι χαρακτηρίζει τον  επαγγελματικό προσανατολισμό της) δεν παύει να μας εκπλήσσει

Αφού λοιπόν η επαγγελματική ενασχόλησή της είναι το Instagram, ξέρει πολύ καλά πώς να κρατάει «ζεστό» έως «καυτό» το ενδιαφέρον των διαδικτυακών φίλων της …

Με σήμα κατατεθέν τα σφριγηλά και καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, όπως είναι φυσικό όλα περιστρέφονται γύρω από αυτά…κάτι που βέβαια δεν ενοχλεί κανέναν, αφού προσφέρει μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις, δίνοντας άλλο νόημα στην περιήγηση στο διαδίκτυο….

Οι πόζες της σίγουρα δεν είναι οι κλασσικές «στημένες», αλλά σίγουρα αποκαλύπτουν πολλά για τον ..εσωτερικό κόσμο της….

Ως εξπέρ του Instagram ξέρει ακριβώς τι πρέπει να δείξει και τι όχι και όταν αποφασίζει να μας  δείξει το δυνατό σημείο του …χαρακτήρα της, δηλαδή τα οπίσθιά της φορώντας μαύρα εσώρουχα, το στρινγ αποτελεί ένα «χαμένο» αξεσουάρ….

Αναζητείστε το “χαμένο” στρινγκ

Όπως έχει η ίδια αποκαλύψει για την επαγγελματική σταδιοδρομία της «Όπως κάθε επάγγελμα, έτσι και η δουλειά του instagrammer έχει και αυτή τις δυσκολίες της. Εγώ κάτι άλλο είπα και κάτι άλλο ειπώθηκε. Εγώ είπα, ότι όπως κάθε επάγγελμα έχει τι δυσκολίες του, λίγες ή πολλές, έτσι και αυτό, εφόσον είναι επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του», ανέφερε.

Όσο για το ψευδώνυμό της, η ίδια αποκάλυψε…

«Το σωστό είναι Μαριπόσα. Δεν ξέρω γιατί γράφτηκε με (Ζ) το έμαθα αφού βγήκα. Είναι η πεταλούδα στα Ισπανικά και δεν μου ήρθε έτσι, απλά το έχω από το Γυμνάσιο αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments