Ζώδια

Ερωτοσκόπιο για σήμερα: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [27/01/22]

Ερωτοσκόπιο για σήμερα: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων [27/01/22]
Ερωτοσκόπιο για σήμερα: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ερωτικό ραντεβού το κλίμα που θα δημιουργηθεί θα είναι ιδιαιτέρως θερμό, θα ακουστούν προσωπικές και εξομολογητικές κουβέντες που θα τερματίσουν τις αναστολές, τώρα ξεκλειδώνονται τα αισθήματα. Αυτή τη φορά δεν θα βάλετε φρένο στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αυθορμητισμός και αισιοδοξία θα χαρακτηρίζει τη στάση σας, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Ευχάριστη κατάληξη θα έχετε με πρόσωπο που από την αρχή της συνομιλίας σας θα νιώσετε αμοιβαία οικειότητα. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σας ενθουσιάσει, παίρνετε την απόφαση να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν, στροφή θα κάνει η καρδιά σας. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, με το ταίρι σας θα μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια εντελώς τυχαία συνάντηση θα σας δώσει το άνοιγμα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αν τολμήσετε να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε θα δημιουργηθεί άνοιγμα για έναρξη σχέσης. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει το κλίμα στην καρδιά σας. Θα διαθέτει ελκυστική προσωπικότητα και έντονη ερωτική γοητεία, σας συμβουλεύω να δείξετε το ενδιαφέρον σας.

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε και να εξωτερικεύσετε, έρχονται όμορφες συναντήσεις και θερμές συζητήσεις που θα δώσουν καινούργια πνοή στη ζωή σας. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, τα αποκαλυπτικά σας λόγια ανοίγουν δίοδο επανασύνδεσης. Τώρα θα καταφέρετε να εκφράσετε ελεύθερα αισθήματα και επιθυμίες, ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, δείξτε άφοβα το ενδιαφέρον σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί και δεχτικοί, δε θα λείψουν οι ονειροπολήσεις. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται τυχερό γεγονός που θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Η γνωριμία σας με καινούργιο πρόσωπο θα έχει ευχάριστη εξέλιξη, αυθόρμητες θα είναι οι μεταξύ σας εκδηλώσεις. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, ραντεβού που θα έχετε με το πρώην ταίρι σας θα κλείσει με συμφιλίωση, τώρα θα βρείτε τρόπο να λύσετε τις διαφορές σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν επαφές που θα τονώσουν την ψυχολογία σας, τερματίζουν τάσεις κυκλοθυμίας. Ευχάριστα γεγονότα θα ζωηρέψουν την καρδιά σας, καταφθάνουν ερωτικές αναστατώσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ανοιχτεί συζήτηση πάνω σε σοβαρή συναισθηματική βάση με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στην καρδιά σας. Θα υπάρξουν εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση, θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θερμή και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, εκδηλωτική η στάση σας, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας εναλλαγές. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θελκτικοί θα φανείτε στα άγνωστα άτομα. Εσάς τους ερωτικά μόνους, σας δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Πίσω από μια τυπική συνομιλία, θα κρύβετε γνωριμία με καινούργιο πρόσωπο.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης σας και η εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξουν τα τυχόν αρνητικά αποτελέσματα. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα, για τους τελείως ελεύθερους καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα έχει την προοπτική σταθερής σχέσης. Σήμερα το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας μιλήσει απελευθερωμένα χωρίς φραγμούς ή υπεκφυγές θα καταλάβετε τι είδους βλέψεις έχει για εσάς. Έρχονται απρόσμενες αναστατώσεις που θα είναι ευχάριστες και δημιουργικές.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα αφήνετε στην άκρη τις έγνοιες, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε, να ονειροπολήσετε, θα περάσετε ανέμελες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Με πρόσωπο που δεν έχει γίνει ακόμα σχέση μεταξύ σας θα έχετε προσωπικό ραντεβού, με δική σας πρωτοβουλία ανοίγετε συζήτηση συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων, θα είστε πρόθυμοι να εκδηλώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Προμηνύεται έναρξη δεσμού, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμο, φεύγουν οι ανασφάλειες και οι αρνητικές σκέψεις. Θα υπάρξει ισορροπία στις πράξεις σας και στις αντιδράσεις σας, ανάγκη σας θα είναι να απελευθερωθείτε και να ανανεωθείτε. Σήμερα θα φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και διαθέσιμοι στις απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν. Απρόσμενες συναντήσεις θα φέρουν ανοίγματα για επανασυνδέσεις, εσείς που είστε χωρίς σχέση καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα κάνει την εμφάνιση του.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, αφήνετε στην άκρη την ψυχρή πραγματικότητα. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες ερωτικές αλλαγές. Προχωρήστε χωρίς επιφυλάξεις, φανερώστε τα αισθήματα σας, θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά και το ενδιαφέρον πρόσωπου που επιθυμείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments