Ελλάδα

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Παράταση στο «θρίλερ» – Τη Δευτέρα οι τοξικολογικές της Γεωργίας

Βιασμός Θεσσαλονίκη: Παράταση στο «θρίλερ» – Τη Δευτέρα οι τοξικολογικές της Γεωργίας
Οι Ελβετοί ενημέρωσαν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της νεαρής κοπέλας θα σταλούν τη Δευτέρα στο ΑΠΘ

Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα στη Θεσσαλονίκης.

Κρίσιμο σημείο που θα δώσει πολλές απαντήσεις και θα ρίξει φως στις σκοτεινές πτυχές αυτής της υπόθεσης αποτελούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της νεαρής κοπέλας, τα οποία έχουν σταλεί στην Ελβετία για εξειδικευμένο έλεγχο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα της Θεσσαλονίκης, τελικά τα αποτελέσματα θα αποσταλούν την προσεχή Δευτέρα.

Οι Ελβετοί επικοινώνησαν το απόγευμα της Παρασκευής και ενημέρωσαν πως τα αποτελέσματα θα αποσταλούν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δείγμα της 24χρονης αξιολογείται ενδελεχώς από άτομα του εργαστηρίου μέχρι να φθάσουν στον διευθυντή, ο οποίος θα τα υπογράψει και θα τα αποστείλει.

Τη Δευτέρα πλέον, όποτε και θα φτάσουν τα αποτελέσματα στο Εργαστήριο του ΑΠΘ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα παραδοθεί και στις αρμόδιες αρχές η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωχρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για κάποιον λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments