Lifestyle

Μεγάλο ή μικρό – Ποιό γυναικείο πορτοφόλι να διαλέξω;

Μεγάλο ή μικρό – Ποιό γυναικείο πορτοφόλι να διαλέξω;
Ως ένα αξεσουάρ που συνδυάζεται με κάθε συνολό μας, το πορτοφόλι είναι κάτι παραπάνω πλέον από ένα πρακτικό εργαλείο της καθημερινότητας.

Ενώ τα μεγάλα πορτοφόλια φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν ως τάση και για το 2022, αυτό δεν είναι πάντα κανόνας. Υπάρχουν περιστάσεις όπου ένα μικρό πορτοφόλι αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο μας.

Είδη πορτοφολιών που είναι στη μόδα το 2022

Αντίστοιχα, το χρώμα και το στυλ του πορτοφολιού σίγουρα επηρεάζουν την εμφάνιση μας. Ευτυχώς, καταστήματα όπως το askwear.gr, έχουν μία τεράστια ποικιλία από μικρά και μεγάλα γυναικεία πορτοφόλια σε κάθε χρώμα, στυλ και σχέδιο.

Πώς θα μπορέσετε όμως να επιλέξετε το καλύτερο τύπο πορτοφολιού για εσάς; Σας ταιριάζει περισσότερο ένα μικρό ή ένα μεγάλο πορτοφόλι; Ή μήπως πρέπει να έχετε δύο διαφορετικά πορτοφόλια και να τα χρησιμοποιείτε εναλλάξ; Για να βοηθήσουμε λοιπόν ας δούμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε επιλογής.

Μεγάλο και μικρό πορτοφόλι | Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά και τα αρνητικά ενός πορτοφολιού μικρού μεγέθους. Αρχικά, τα μικρά πορτοφόλια μπορούν εύκολα να χωρέσουν οπουδήποτε, πολλές φορές ακόμη και στην τσέπη μας. Είναι επίσης μία στυλάτη, διακριτική και cute επιλογή, και γι’αυτό το λόγο, τέλεια για τις βραδινές σας εξόδους.

Από την άλλη, τα μικρά πορτοφόλια δεν είναι τόσο δημοφιλή για casual ντυσίματα και χάνονται πολύ πιο εύκολα. Τα μεγάλα πορτοφόλια είναι τα τελευταία χρόνια κυρίαρχα στο χώρο της μόδας για πολλούς λόγους. Καταρχάς, χωράνε πολύ περισσότερα πράγματα από τα μικρά πορτοφόλια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για τσάντα.

Εκτός αυτού, τα πιο δημοφιλή σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με casual όσο και επίσημα λουκ. Ως αρνητικό τους, έχουν το βάρος και το γεγονός πως δεν χωρούν εύκολα σε μία μικρή βραδινή τσαντα. Το ότι μπορείτε όμως να τα χρησιμοποιήσετε αντί για τσάντα, είναι πολύ βολικό και μετριάζει τα μειονεκτήματά τους.

Ανάλογα με την τσάντα και την περίσταση

Γίνεται λοιπόν εμφανές πως τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρά πορτοφόλια, έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πώς μπορείς λοιπόν να διαλέξεις το πορτοφόλι που θα σε συνοδεύσει το 2022; Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως αυτό εξαρτάται 100% από το προσωπικό σου στυλ αλλά και τις ανάγκες σου.

Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι ένα πρακτικό, αλλά και στυλάτο πορτοφόλι, που χωράει πολλά πράγματα, μάλλον θα πρέπει να επιλέξεις ένα μεγάλο πορτοφόλι. Αντίστοιχα, αν ψάχνεις για κάτι cute και διακριτικό, το μικρό πορτοφόλι αποτελεί μονόδρομο.

Επίσης, η περίσταση παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή σας. Οι καθημερινές μας τσάντες είναι πιο μεγάλες και μας επιτρέπουν να επιλέξουμε και ένα μεγαλύτερο πορτοφόλι. Αντίθετα, μία τσάντα-φάκελος που θα επιλέξετε για την νυχτερινή σας έξοδο, επιτάσει ένα μικρό πορτοφόλι που χωράει μόνο τις κάρτες, την ταυτότητα και τα χρήματά σας.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και το προσωπικό σου στυλ. Υπάρχουν, για παράδειγμα, πορτοφόλια που είναι μεγαλύτερα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αντί για τσάντα σε κάθε περίσταση.

Όπως να έχει, τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα πορτοφόλια θα παραμείνουν στις τάσεις της μόδας και για το 2022. Θα σας φανεί χρήσιμο να έχετε ένα από το κάθε είδος και να αλλάζετε την επιλογή σας ανάλογα με το ντύσιμο και την περίσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments