Ελλάδα

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 31/1: Αναλυτικά στην Αττική

Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 31/1: Αναλυτικά στην Αττική
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα και ποια δεν θα λειτουργήσουν λόγω προβλημάτων προσβασιμότητας

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετά από σχεδό μία εβδομάδα που παρέμειναν κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων που προκάλεσε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, θα υπάρξουν ωστόσο κάποιες εξαιρέσεις για τις περιοχές όπου ακόμα αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης.

Συγκεκριμένα, ανοικτά θα είναι όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα
  • Στο Δυτικό τομέα Αθηνών
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα όλα τα σχολεία θα είναι ανοικτά με την επισήμανση πως τα σχολεία στον Δήμο Αγ. Παρασκευής θα ανοίξουν στις 9 π.μ. Κλειστό θα παραμείνει μόνο το Λύκειο Μελισσίων καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, που προκλήθηκαν από τις καταλήψεις.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής τα σχολεία θα είναι ανοικτά με εξαίρεση αυτά που βρίσκονται στο Δήμο Βιλίων και στη Δημοτική Ενότητα Ερυθρών, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά, καθώς υπάρχουν ακόμα δυσκολίες προσβασιμότητας για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό, εξαιτίας του παγετού.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής όλα τα σχολεία θα είναι ανοικτά, με εξαίρεση τα 2 δημοτικά σχολεία Ανατολής (Ν. Μάκρη και Γραμματικό), τα οποία θα ανοίξουν μετά τις 10 π.μ, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Μαραθώνα, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί κάποιες εργασίες καθαρισμού από σπασμένα δένδρα στο προαύλιο χώρο των σχολείων.

«Προτεραιότητα μας είναι να ξαναγυρίσουν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία τους σε συνθήκες ωστόσο απόλυτης ασφάλειας!», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments