Διεθνή

Mason Greenwood: Η πρώην κοπέλα του γεμάτη με αίματα τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Mason Greenwood: Η πρώην κοπέλα του γεμάτη με αίματα τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Πηγή Φωτογραφίας: instagram - Mason Greenwood

Mason Greenwood: Η πρώην κοπέλα του Χάριετ Ρόμπσον ανάρτησε το βίντεο με την λεζάντα: «Προς όσους θέλουν να ξέρουν τι μου κάνει πραγματικά».

Μετά τις κατηγορίες της κοπέλας πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής Mason Greenwood την ξυλοκόπησε ήταν λίγοι οι οποίοι πίστεψαν ότι όντως την κακοποίησε, όλοι υιοθέτησαν την ιδέα ότι ήταν φέικ έλα όμως που η ίδια θέλησε να αλλάξει αύτη την καλοφτιαγμένη εικόνα του ποδοσφαιριστή  και δημοσίευσε ένα ανατριχιαστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mason Greenwood (@masongreenwood)

«Για όλους όσους θέλουν να ξέρουν τι μου κάνει πραγματικά ο Μέισον Γκρίνγουντ», έγραψε χαρακτηριστικά η Χάριετ Ρόμπσον, δείχνοντας με την εσωτερική κάμερα του κινητού της τις πληγές και τα αίματα στο πρόσωπο και το σώμα της. Στην συνέχεια ανάρτησε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο 20χρονος να την βρίζει, να την απειλεί και να προσπαθεί να την εξαναγκάσει σε συνευρεθούν ερωτικά.

Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία αναγράφει: «Γνωρίζουμε για τις εικόνες και τις κατηγορίες που κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να εξακριβωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταδικάζει τη βία κάθε είδους».

Τα σοκαριστικά βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments