Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Έλενα Παπαρίζου: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram
Έλενα Παπαρίζου: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

 Έλενα Παπαρίζου, το κορίτσι με τη θετική ενέργεια και το εκρηκτικό ταπεραμέντο…

Τι κι αν μεγάλωσε στον παγωμένο Βορρά, (βλέπε Σουηδία) .. κάνει τη διαφορά μόνο με την εμφάνισή της… Πολύ μακριά από τα σουηδικά πρότυπα γυναικών, καστανή, πληθωρική με αναλογίες που κολάζουν σε συνδυασμό με μία παιδικότητα την κάνουν …απλά ακαταμάχητη στα μάτια των χιλιάδων θαυμαστών της, κι όχι μόνο!

Η μεσογειακής ομορφιάς Έλενα «λιώνει» καρδιές όπου ή όπως κι αν εμφανίζεται. Σε πίστες, σε συναυλίες, σε τηλεοπτικά πλατό ή στα social media, απλά είναι σαρωτική και καθηλωτική!

Κάπως έτσι φαίνεται αποφάσισε να «ζεστάνει» λίγο την ατμόσφαιρα εν μέσω πολικού ψύχους, αλλά μάλλον άναψε φωτιές…με την κίνησή της ή ίσως και να το ήθελε.

Μια ολόγυμνη φωτογραφία της στο isntagram, ήταν αρκετή για να “ζαλίσει” τους χιλιάδες θαυμαστές της, οι οποίοι θαύμασαν την εντυπωσιακή Έλενα και την αποκάλυψή της..

Δείτε την ολόγυμνη φωτογραφία της

Η Έλενα Παπαρίζου  σπάνια δίνει συνεντεύξεις, σε μία από αυτές αναφέρθηκε και στους Antique, αλλά και στην παγκόσμια επιτυχία που ήρθε απρόσμενα

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι πριν ενηλικιωθώ. Από μικρή είχα κάνει προσπάθειες να βρω δισκογραφική εταιρεία, αλλά δεν με άφησαν οι γονείς μου γιατί θεωρούσαν πως είμαι πολύ μικρή. Το 1999 συνέβη μια φονική πυρκαγιά σε ένα κέντρο στο Γκέτεμποργκ, χάσαμε φίλους και για λίγο τα παράτησα. Όμως, το τραγούδι μπήκε ξανά στη ζωή μου και επιτέλους οι γονείς μου κατάλαβαν πως αφού η μουσική συνεχώς μου χτυπάει την πόρτα, αυτή είναι η μοίρα μου…

Ήμουν 17 ετών όταν έγινε μεγάλη επιτυχία η διασκευή «Ώπα-ώπα» που κάναμε ως Antique και μάλιστα έπαιζε συνέχεια στα ραδιόφωνα. Το τραγούδι μας είχε σκαρφαλώσει στο νούμερο δυο παγκοσμίως και ξαφνικά είχαμε γίνει περιζήτητοι – ούτε που το καταλάβαμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments