Lifestyle

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Έμεινε δύο μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Έμεινε δύο μήνες στο «Σπίτι του Ηθοποιού»
Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: "Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει "δεν έχω πού να πάω...", αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό τη πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας και ο Γιώργος Μαρίνος έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης. Η ηθοποιός εξήγησε πως τον Γιώργο Μαρίνο τον είχε φιλοξενήσει για δύο μήνες στο σπίτι και ύστερα έφυγε από κοντά της και πήγε σε έναν φίλο του που την βρίζει χυδαία. 

«Ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε. Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: «Έχω μάθει ότι είναι καλά, τον περιποιούνται»

Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω «πού να σε πάω τώρα»; Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει «δεν έχω πού να πάω». Του λέω «σπίτι σου». Μου λέει «δεν έχω κανέναν σπίτι μου» και του λέω «έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε…». Τρομερή μοναξιά.

Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν. Έχω μάθει ότι είναι καλά, τον περιποιούνται».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε πει χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Μαρίνο και την σιωπή του:

«Ας τον αφήσουν ήσυχο τον Γιώργο. Εκείνος είναι αρκετά σοφός. Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του. Έχει επιλέξει αυτή τη σιωπή. Δεν θέλει να βγαίνει σε όλους. Δύο φορές που μίλησα μαζί του σε αυτό το διάστημα, μίλησα με τον Γιώργο που ξέρω. Δεν με στεναχωρεί που έχει απομακρυνθεί. Με στεναχωρεί που ο ίδιος δεν δέχεται την καινούρια του ηλικία. Πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αντικαταστάτη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments