Lifestyle

Το ακατάλληλο γυμνό της Ναταλίας Δραγούμη

Το ακατάλληλο γυμνό της Ναταλίας Δραγούμη
Το ακατάλληλο γυμνό της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία Δραγούμη, από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της, γιατί πέρα από το ταλέντο της, κάνει πολλούς να «λιώνουν» όταν τη βλέπουν ….

Μεσογειακά χαρακτηριστικά, πληθωρική και ακαταμάχητη, κερδίζει τα βλέμματα σε κάθε εμφάνισή της…

Από τα κορμιά που χαίρεσαι να θαυμάζεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Αναλογίες «φωτιά» που κερδίζουν στο σύνολο, αλλά και στα σημεία. Δεν είναι λίγες οι στιγμές, αλλά και οι σκηνές που απολαύσαμε το γυμνό κορμί της Ναταλίας Δραγούμη, ακόμα κι αν ήταν αυστηρώς ακατάλληλο δια ανηλίκους….

Όπως όταν πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Down Town και την καμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης για το AIDS, αφήνοντας πολλούς με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε εδώ το “ακατάλληλο” γυμνό της Ναταλίας Δραγούμη

Το γυμνό ωστόσο δεν δείχνει να την ενοχλεί. Μάλιστα στο παρελθόν έχει μιλήσει για τις γυμνές σκηνές στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά και για τη στάση που τήρησαν τότε οι γονείς της.

«Υπήρχαν εποχές, τότε που ξεκίνησα εγώ, που το γυμνό ήταν πάρα πολύ της μόδας. Θυμάμαι να καθόμαστε στον καναπέ και είχε το τρέιλερ μια ταινίας, το τρέιλερ ενός σίριαλ και είχα και το γυμνό στο θέατρο» ανέφερε η Ναταλία.

«Ξαφνικά, εκεί που καθόμουν με τους γονείς μου, βλέπω δύο τρεις φορές το στήθος μου. Ήταν λίγο άβολο… Όταν κάποια θεία μου έλεγε στον μπαμπά μου, «γιατί η Ναταλία είναι γυμνή στην τηλεόραση» απαντούσε ο πατέρας μου πως είναι μέρος της δουλειάς μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments