Αθλητισμός

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πέθανε ο 21χρονος παίκτης που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πέθανε ο 21χρονος παίκτης που κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
Οι δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης με συμπαίκτες και αντιπάλους να προσπαθούν να επαναφέρουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή - Ο απινιδωτής ήταν κλειδωμένος σε ντουλάπι των αποδυτηρίων

Δεν τα κατάφερε ο 21χρονος παίκτης της Ηλιούπολης, Αλέξανδρος Λάμπι, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ερμιονίδα.

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 15:00 σήμερα Τετάρτη (2/2) στο γήπεδο της Ηλιούπολης όπου ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας του Γ. Σ. Ηλιούπολης με την Ερμιονίδα σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα ο 21χρονος σωριάστηκε στον αγωνιστικό με συμπαίκτες και αντιπάλους να επιχειρούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή.

Απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο αλλά δεν ήταν στους πάγκους όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Βρισκόταν κλειδωμένος σε κάποια αίθουσα των αποδυτηρίων.

Κάποιοι έσπασαν την πόρτα και έκαναν χρήση του απινιδωτή, ενώ μετά από 10 λεπτά έφτασε μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ και 5 λεπτά αργότερα και νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο ποδοσφαιριστή χωρίς τις αισθήσεις του και με χαμηλό σφυγμό.

Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε την αναμέτρηση και έκλεισε το φύλο αγώνα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάθονται αμήχανοι από το σοκ. Τελικά λίγα λεπτά αργότερα μαθεύτηκε το τραγικό νέο, το οποίο ανακοίνωσε η ομάδα στο FB

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments