Καιρός

Καιρός σήμερα 02-2-2022: Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές

Καιρός σήμερα 02-2-2022: Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές
Καιρός σήμερα 02-2-2022: Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές αναμένονται οι άνεμοι έως 8 μποφόρ στα πελάγη.

Την Τετάρτη 02/02 αναμένονται χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Μακεδονίας ενώ βροχές θα σημειωθούν στην υπόλοιπη χώρα. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα παράκτια της Θράκης, στην Ανατολική Στερεά, στη Πελοπόννησο, και στις νησιωτικές περιοχές. Καιρός σήμερα 02-2-2022

Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν σε Θράκη, Αιγαίο και Κρήτη. Οι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους και θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν στις προαναφερθείσες περιοχές και θα επεκταθούν από τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και πρόσκαιρα στην ανατολική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι προς το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Καιρός σήμερα 02-2-2022

Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θράκης. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά το μεσημέρι και στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια το βράδυ.

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο που η μέγιστη έντασή τους θα φτάνει τοπικά τα 8 μποφόρ, ενώ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν νότιοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments