Trash

Τρανσέξουαλ Γυναίκα: Αυτοπροσδιορίζεται ως λύκος της Βρετανικής Κολομβίας

Τρανσέξουαλ Γυναίκα: Αυτοπροσδιορίζεται ως λύκος της Βρετανικής Κολομβίας
Τρανσέξουαλ Γυναίκα: «Δεν πιστεύω ότι σωματικά είμαι λύκος. Είναι περισσότερο κάτι πνευματικό, πιο πολύ μια ψυχολογική ταυτοποίηση ως λύκος».

Η 27χρονη Τρανσέξουαλ Γυναίκα Νάια Οκάμι από το Σιάτλ έχει την πεποίθηση ότι στην πραγματικότητα είναι λύκος κι ας εκ γενετής  άνδρας. Πίσω στο μακρινό 2017, η Νάια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media ότι είναι μια Τρανσέξουαλ Γυναίκα και τον Νοέμβρη του 2019 αποκάλυψε ότι άλλαξε και νομικά το φύλο της σε θηλυκό. Αναγνωρίζει ότι παρά το γεγονός ότι κάπου κάπου  ουρλιάζει σαν λύκος καταλαβαίνει ότι από φυσικής άποψης είναι άνθρωπος, ενώ πνευματικά νιώθει ζώο.

View this post on Instagram

A post shared by Naia Ōkami (@naiagoesawoo)

«Δεν πιστεύω ότι σωματικά είμαι λύκος. Είναι περισσότερο κάτι πνευματικό»

Σε εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning Show», η Νάια εξήγησε ότι τη μέρα δουλεύει ως διαδικτυακός ερευνητής για μια μη κερδοσκοπική εταιρεία, αλλά έχει ως χόμπι να τρέχει στα δάση για να έρθει σε επαφή με τον ζωώδη ψυχισμό της. Τρανσέξουαλ Γυναίκα

«Δεν πιστεύω ότι σωματικά είμαι λύκος. Είναι περισσότερο κάτι πνευματικό, πιο πολύ μια ψυχολογική ταυτοποίηση ως λύκος, καταλαβαίνω πλήρως πως είμαι άνθρωπος… αλλά πνευματικά είμαι λύκος» εξηγεί η Νάια. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν τη λανθασμένη αντίληψη πως πιστεύω ότι είμαι σωματικά λύκος και προφανώς δεν είμαι. Έχω μια σοβαρή δουλειά, πληρώνω τους λογαριασμούς μου και τους φόρους μου. Απλά έτσι εκφράζω τον πνευματικό εαυτό μου» λέει η 27χρονη Τρανσέξουαλ.

View this post on Instagram

A post shared by Naia Ōkami (@naiagoesawoo)

Η Νάια ενστερνίστηκε τη ζωώδη ταυτότητά της ήδη από πολύ μικρή ηλικία, όταν άρχισε να εξερευνά τα όνειρα με λύκους που έβλεπε στον ύπνο της στα οποία μεταμορφωνόταν σε αυτό το άγριο ζώο. Έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως λύκος στην αμερικανική τηλεόραση το 2013.

«Είμαι ένας λύκος της Βρετανικής Κολομβίας» λέει η Νάια.

«Άρχισα να βλέπω όνειρα ότι μεταμορφώνομαι. Έβλεπα τον εαυτό μου να αλλάζει και να συμπεριφέρομαι σαν λύκος. Συνέχισα με το να ψάχνω περισσότερο τους αληθινούς λύκους. Και όσοι περισσότερο έψαχνα τόσο άρχισα να ταυτίζομαι με αυτό το ζώο» εξομολογείται η 27χρονη. «Σήμερα, μπορώ να συμπεριφέρομαι πιο ανοιχτά δημοσίως, αλλά εάν είμαι στη δουλειά ή στο σούπερ μάρκετ, δεν πρόκειται να γαβγίσω ή να ουρλιάξω σαν λύκος» καταλήγει η γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments