Lifestyle

Αντώνης Κανάκης: H απάντηση του για το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης: H απάντηση του για το τέλος του Ράδιο Αρβύλα
Αντώνης Κανάκης: Ο γνωστός παρουσιαστής κατά την διάρκεια της εκπομπής ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο σενάριο να σταματήσει η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το τέλος των Ράδιο Αρβύλα, με αποτέλεσμα ο Αντώνης Κανάκης να απαντά στις φήμες αυτές.  Ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος με όσα ανέφερε: «Αν και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε.”

Συνέχισε λέγοντας “Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε».

Fake news τα δημοσιεύματα για το τέλος των Αρβύλα

«Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς» συμπλήρωσε.

«Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι» κατέληξε.

Στο σημείο εκείνο η εκπομπή έδωσε ξανά στη δημοσιότητα όλα όσα είχαν ειπωθεί τον Νοέμβριο στον αέρα των “Αρβύλα” αναφορικά με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. “Ως συνήθως, ό,τι να ναι. Και το “ό,τι να ναι” ισχύει γενικότερα. Μετά για πλάκα αναπαράγεται σε άλλα 200 sites…” πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments