Focus

Η βραδιά που ο μπασκετμπολίστας του NBA φόρεσε νυφικό και παντρεύτηκε… τον εαυτό του

Η βραδιά που ο μπασκετμπολίστας του NBA φόρεσε νυφικό και παντρεύτηκε… τον εαυτό του
NBA: Παρόλο που υπήρξε  ένας από τους κορυφαίους ριμπάουντερ αυτή είναι μια πτυχή του εαυτού του που άρχισε να την ξεδιπλώνει σιγά σιγά στους φάνς του.

Παρόλο που υπήρξε  ένας από τους κορυφαίους ριμπάουντερ στην ιστορία του NBA για την εποχή του, αυτή είναι μια πτυχή του εαυτού του που άρχισε να την ξεδιπλώνει σιγά σιγά στους φάνς του. Ο Ντένις Ρόντμαν και τα σκηνικά που δημιουργούσε ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Τώρα που διανύουμε το 2022 θα ήταν πιο κατάλληλα να συμβούν και ίσως να μην παραξένευαν και κανένα. Τον ιδρυτή του «τρολ», θα μπορούσε κανείς να τον χαρακτηρίσει με μια φάρσα που έστησε ένα απόγευμα του 1996 στη Νέα Υόρκη.

View this post on Instagram

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman)

Έχοντας στεφθεί πρωταθλητής με τους Μπουλς του NBA και απολαμβάνοντας ήδη τη δημοσιότητα που με κάθε τρόπο επεδίωκε, ο Ρόντμαν είχε ανακοινώσει την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Bad As I Wanna Be». Παράλληλα είχε αφήσει να εννοηθεί η φήμη στα ΜΜΕ πως επρόκειτο να παντρευτεί «μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα»…

Συνήθιζε από μικρό αγόρι να φοράει γυναικεία ρούχα

Ενώ λοιπόν εκατοντάδες οπαδοί του είχαν στριμωχτεί έξω από το κεντρικό βιβλιοπωλείο της Νέας Υόρκης που θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου έφτασε μια τεράστια άμαξα με ένα καφέ άλογο.  Και βγαίνοντας απ’ αυτή ντυμένος… νύφη, ο Ρόντμαν ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν τον ίδιο του τον εαυτό.

Όπως είναι εύλογο, η εικόνα του (με το λευκό φόρεμα, το πέπλο, το μακιγιάζ και τη συνοδεία κοριτσιών που ήταν ντυμένα με κοστούμια) προκάλεσε ένα σοκ στα μέσα της εποχής λέγοντας πως έχει χάσει τα λογικά του για να πράξει κάτι τέτοιο.

Βέβαια εκείνος το έκανε για να σπάσει τα ταμεία το βιβλίο του, κάτι που κατάφερε καθώς έγινε best seller, παραμένοντας στην κορυφή των πωλήσεων για περισσότερους από τέσσερις μήνες. Εξάλλου σ’ αυτό ο Ρόντμαν προβεί σε μια αποκάλυψη σοκ πως συνήθιζε από μικρό αγόρι να φοράει γυναικεία ρούχα.

«Δεν θυμάμαι την πρώτη φορά που αποφάσισα να το κάνω ως ενήλικας. Ήταν κάτι που γινόταν σταδιακά. Ξεκίνησε από νύχια και σκουλαρίκια και προχώρησε με κοντά μπλουζάκια και σφιχτά δερμάτινα σορτς.

Όταν ντύνομαι με γυναικεία ρούχα είναι ένας ακόμα τρόπος να δείξω όλες τις πλευρές του εαυτού μου. Σας προσφέρω ολόκληρο το… πακέτο»,  είχε πει χαρακτηριστικά.

Όταν η Μαντόνα έδινε 20.000.000 δολάρια στον Ντένις Ρόντμαν για να την αφήσει έγκυο

Προφανώς ένας σούπερ σταρ τέτοιο βεληνεκές θα είχε και τεράστιο γυναικείο κοινό. Μία από αυτές συγκαταλέγεται και η Μαντόνα, με το “Σκουλήκι” να θυμάται πως η θρυλική performer είχε στείλει ιδιωτικό jet στο Λας Βέγκας για να τον πάει στη Νέα Υόρκη. Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, ο ίδιος ο Ρόντμαν  παραχώρησε  συνέντευξη σε ραδιοφωνική πρωινή εκπομπή και μίλησε δίνοντας λεπτομερείς για τη σχέση του με τη Μαντόνα, μια ταραχώδη σχέση που έμεινε στην ιστορία.

Όπως αποκάλυψε η θρυλική performer του είχε τάξει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση που έμενε έγκυος από εκείνον, με το “Σκουλήκι” να εξηγεί ότι ” προσπάθησα, δεν είναι ότι δεν προσπάθησα”. Σύμφωνα με τον Ρόντμαν, η Μαντόνα τον είχε πάρει τηλέφωνο ενώ εκείνος βρισκόταν στο Λας Βέγκας, για να του εξηγήσει πως διένυε τις γόνιμες ημέρες της. Του έστειλε μάλιστα ιδιωτικό jet το οποίο τον μετέφερε στη Νέα Υόρκη για να την συναντήσει και στη συνέχεια τον γύρισε πίσω στο Λας Βέγκας για να συνεχίσει ό,τι είχε αφήσει στη μέση.

Για την ιστορία, ο Ρόντμαν εισέπραξε 27.581.176 δολάρια στη διάρκεια της καριέρας του στο NBA οπότε τα 20 εκατομμύρια που θα έπαιρνε από τη Μαντόνα ουσιαστικά θα ισοδυναμούσαν με όσα είχε κερδίσει από τους Πίστονς, τους Σπερς, τους Μπουλς, τους Μάβερικς και τους Λέικερς στους οποίους αγωνίστηκε.

Κεφάλαιο Κάρμεν Ηλέκτρα

Άλλη όπως φαίνεται όμως κατέκτησε την καρδιά του και αυτή δεν είναι άλλη από την Κάρμεν Ηλέκτρα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 και δη την εποχή που ο τρελο-Ντένις μεσουρανούσε με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς του NBA . Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Λας Βέγκας, αλλά εννέα ημέρες μετά ο ίδιος έκανε αίτηση για ακύρωση του γάμου, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται πέντε μήνες αργότερα.Είναι αυτό που λένε: «What happens in Vegas, stays in Vegas». «Είναι ωραίο να ζεις τη στιγμή. Νομίζεις ότι είναι ρομαντικό, αλλά μετά συνειδητοποιείς “Θεέ μου, τί κάναμε στο Λας Βέγκας;”. Είναι σαν να παίρνεις ένα cheeseburger σε fast food» ήταν η τότε αντίδραση της Κάρμεν Ηλέκτρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments