Lifestyle

Αντέλε – Συναυλίες: Η πραγματική αιτία πίσω από τις ακυρώσεις των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας

Αντέλε – Συναυλίες: Η πραγματική αιτία πίσω από τις ακυρώσεις των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - adele

Αντέλε - Συναυλίες: Οι οπαδοί της αγανακτισμένοι προσπαθούν να βρουν τον λόγο της ακύρωσης πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν ακόμα και από την Ευρώπη για να την απολαύσουν ζωντανά.

Ντόρος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την ακύρωση των συναυλιών της Αντέλε στο Λάς Βέγκας. H τραγουδίστρια ακύρωσε μια σειρά από πανάκριβες συναυλίες ενώ είχαν κλείσει όλα τα εισιτήρια και μόνο με προσευχή υπήρχε περίπτωση να προμηθευτείς κάποιο. Οι οπαδοί της αγανακτισμένοι προσπαθούν να βρουν τον λόγο της ακύρωσης πολλοί από αυτούς ταξίδεψαν ακόμα και από την Ευρώπη για να την απολαύσουν ζωντανά.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της είχε γράψει:

«Γεια σας, είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ στα Brits την επόμενη εβδομάδα!!!» γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και συνεχίζει: «και επιπλέον, θα πάω να δω τον Graham (Graham Norton Show) για μια συζήτηση στον καναπέ του όσο είμαι στην πόλη! Ανυπομονώ γι’ αυτό! Α, και ο Rich στέλνει την αγάπη του», καταλήγει η τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Το αρχικό σενάριο που παρουσίασε με κλάματα στο κοινό η  ίδια είναι ότι φταίει ο κορωνοϊός και τα μέτρα κατά της πανδημίας και της διασποράς του ιού. Λίγο αργότερα το ρεπορτάζ από διεθνή μέσα ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια τσακώθηκε άσχημα με τη σκηνογράφο της. Λέγεται ότι η 33χρονη, είπε στους διοργανωτές της εκδήλωσης ότι θα εμφανιστεί στην τελετή στο 02 Arena του Λονδίνου στις 8 Φεβρουαρίου, αλλά έκτοτε ακύρωσε.

Δακρυσμένη είχε αναφέρει:

«Λυπάμαι τόσο πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο» ανακοίνωσε σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτησή της στο Instagram προσθέτοντας: «Έχουμε καταστραφεί πλήρως από τις καθυστερήσεις στις αποστολές και την Covid. Πάνω από το μισό προσωπικό… έχει βγει εκτός λόγω κορωνοϊού και είναι αδύνατον να τελειώσουμε το σόου». 

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

«Είμαι απογοητευμένη και λυπάμαι που το κάνω αυτό την τελευταία στιγμή. Είμαστε ξάγρυπνοι εδώ και πάνω από τριάντα ώρες και ο χρόνος μας τελειώνει. Νιώθω πολύ αναστατωμένη και ζητώ συγγνώμη από όσους ταξίδεψαν για να έρθουν» αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της, διευκρινίζοντας πως θα καθοριστούν άμεσα νέες ημερομηνίες για τις παραστάσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Πηγές κοντά στην Αντέλε υποστηρίζουν ότι έκλαιγε στις πρόβες και τις διέκοψε για να μιλήσει με τον Paul. Φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκε, έδειχναν την τραγουδίστρια καθώς επιβιβαζόταν σε αεροπλάνο στο Βέγκας με προορισμό το Λος Άντζελες. Τις επόμενες μέρες θα μπει φως στο θρίλερ των ημερών. Κανείς από τους δύο προς το παρόν δεν έχει κάνει δηλώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments