Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ προσλήψεις: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων

ΟΑΕΔ προσλήψεις: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων
ΟΑΕΔ: Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ έκανε γνωστό πως από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων.

Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΕΔ έκανε γνωστό πως από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων.

Αφορούν συμβάσεις ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr) στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasiakaiasphalise/anergia/proslepseergasiakonsumboulonstonoaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Πως θα ενταχθούν οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι

Οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΕΔ και θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού για την προώθηση της απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συμβάσεις θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια με δυνατότητα παράτασης, ενώ η κατανομή των θέσεων αφορά στο σύνολο της χώρας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς το εργατικό δυναμικό και τις επιχειρήσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση, τα Παραρτήματα και τις Οδηγίες Υποβολής της Αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments